Fana göre CPU tahmin etmeyin, harici olarak takılmış olabilir. Hesaplı ve performanslı olması için seçmiş olma ihtimalinin en yüksek olduğu işlemci Ryzen 5 3600. Eğer Wraith Prism RGB soğutma harici olarak takıldı ise ki bu çok yüksek bir ihtimal, kullanılan Ryzen işlemcinin Wraith Prism RGB ile gelmediğini gösterir ve bu da en mantıklı seçim olan 3600 teorisini destekler.
Slot genişliğinden AMD diyenler var
? GPU olarak RX5700 veya GTX1660 görebiliriz. AMD CPU olduğu bariz belli bu nedenle çift kanal 16GB veya slotları doldurmamak için mecbureten tek kanal 8GB bellek tercih edilmiş olacak, çift kanal 8GB seçilmiş te olabilir ama sanmıyorum. Frekansların 3000Mhz ile 3200Mhz bandında olacağını düşünüyorum.
Anakart olarak giriş-orta seviye ATX boyutunda bir B450 chipset göreceğimizi düşünüyorum. Tahminimce 120GB veya 240GB SATAIII bir SSD görme ihtimalimiz de var. HDD klasik 1TB 7200RPM olacaktır. Kasa zaten belli, Corsair SPEC-DELTA RGB. Aydınlatmaya sahip olmayan bir egzoz fan mevcut, kasanın kendi fanı büyük ihtimalle yani 120MM orta seviye bir fan. Ön tarafta da egzoz fanın RGB modelleri bulunuyor. PSU'da yine kasanın içerisinde yer alan 550W 80+ PSU olacaktır.