Çözüldü✓ Foruma Özel PC CS GO fps

Reaksiyon skoru
66
Merhaba arkadaşlar Foruma Özel PC te sahibim i310105F 6500XT. Bazı videolarda denk geldim CS GO da en yüksek görüntü ayarlarında minimum 200 FPS civarı bir değere ulaşıyorlar.
Farklı bir sistemle ( i3 10105F - 1050Tİ ) başka bir arkadaşta ortalama 250 FPS alıyor 200 ün altına neredeyse düşmüyor. Benim problemin FPS sürekli 200 civarlarında diğer arkadaşların 200 üstü aldığı sahnelerde benim bazen 200 altına düştüğüne şahit aldım (180) tam emin olmamakla birlikte sanki daha yüksek değerlere ulaşmam gerek gibi hissediyorum. Sistemi kullanan varsa aydınlatırsa çok makbule geçer.

Test videolarında hile yapanları yok sayarsak bunun bir kaç normal sebebi olabilir.
- Test videosundaki donanım farkı (ram mhzi vb.)
- Video çekildiği zamanki oyun optimizasyonuyla şuanki arasındaki fark
- Geçen süreçte oyunun sistem gereksinimleri değişim
- Videodaki bilgisayarın ve oyunun performans ayarlarıyla sizinki aynı olmayabilir. (Arka planda çalışan uygulamalar bile etkileyebilir.)

Bunun haricinde minimal düzeyde de olsa aynı donanımlar arasında kalite farkı olabilmekte. Tabii bu faktör fpsi öyle pek etkileyecek durum değildir.

Test videolarında hile yapanları yok sayarsak bunun bir kaç normal sebebi olabilir.
- Test videosundaki donanım farkı (ram mhzi vb.)
- Video çekildiği zamanki oyun optimizasyonuyla şuanki arasındaki fark
- Geçen süreçte oyunun sistem gereksinimleri değişim
- Videodaki bilgisayarın ve oyunun performans ayarlarıyla sizinki aynı olmayabilir. (Arka planda çalışan uygulamalar bile etkileyebilir.)

Bunun haricinde minimal düzeyde de olsa aynı donanımlar arasında kalite farkı olabilmekte. Tabii bu faktör fpsi öyle pek etkileyecek durum değildir.
Hile yapanlara bir yorum yap ama
1050 Tİ lı örnekte belirttiğim gibi o sistemde RAM MHz falan aynı örneğin 1050 ti ve farklı anakartla benden ortalama 100 FPS fazla alması garip geldi. CS GO da 10 ayda çok büyük bir güncelleme ve sistem gereksinimi olduğunu sanmıyorum ki ben 4-5 ay önce de aynı FPS i alıyordum hiç değişmedi.
Oyun performans ayarları olarak yapabildiğim tüm optimizasyonları yaptım windows ve fre33THY opt. mesela. Dediğim gibi hani bir şeylerin yanlış olduğunu hissedersiniz ya o his var az da olsa fazla FPS almam gerek gibi geliyor

Merhaba arkadaşlar Foruma Özel PC te sahibim i310105F 6500XT. Bazı videolarda denk geldim CS GO da en yüksek görüntü ayarlarında minimum 200 FPS civarı bir değere ulaşıyorlar.
Farklı bir sistemle ( i3 10105F - 1050Tİ ) başka bir arkadaşta ortalama 250 FPS alıyor 200 ün altına neredeyse düşmüyor. Benim problemin FPS sürekli 200 civarlarında diğer arkadaşların 200 üstü aldığı sahnelerde benim bazen 200 altına düştüğüne şahit aldım (180) tam emin olmamakla birlikte sanki daha yüksek değerlere ulaşmam gerek gibi hissediyorum. Sistemi kullanan varsa aydınlatırsa çok makbule geçer.
bence çokta bi fark yok gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi sorun olsa daha fazla fark olurdu bence

Hocam işlemci ram mhz leri aynı ekran kartım okuduklarıma göre daha iyi buna rağmen düşük FPS alıyorum diğer sistemden, örnek olarak adam b de tüneli keserken 399 u görüyor ben 250 adamın aksiyon anında aldığı FPS i ben sabit ve aksiyonsuz durumda alıyorum

Ve adam bunu değerleri video kaydı alırken yakalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,412
Üyeler
186,888