Foruma yeni tema gelmeli

Yeni tema gelsin mi?

• Evet

Oylar: 90 70.3%
  • Hayır

Oylar: 38 29.7%

• Oy kullanan toplam üye
    128
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Gereksiz buluyorum, açık ve koyu tema yeterli.

Site ilk önce toxiclerden arınsın. İstatistikler, toxiclerin genellikle 18 yaşından küçük çocuklar olduğunu belirtiyor.
T.C. kimlik ile 18 yaş altı olanlar alınmasın.

Klavye basmıyor ya.
Garip , bu forumun çoğunluğunu 18 yaş altı oluşturuyor ve 18 yaş altı olan bilgili ve değerli üyeler var. Kimse TC si ilede foruma üye olmaz.

@Mehmet Yılmaz demokratik bir forumda yaşıyoruz getirmek zorundasınız. (!)

Gereksiz deyip kahkaha atacaklar konuya yorum yapmazsa sevinirim. Dimension temasını hiç sevmiyorum bundan dolayı da forumu aktif olarak kullanamıyorum ilgimi çekmiyor diğer forumlardaki gibi UI.X temasını(Temanın tam olarak adını bilmiyorum ama hangi tema olduğunu anladınız) gelmesini istiyorum bana katılanlara şimdiden teşekkürler.

Örnek;
Alıntıyı görüntüle
hocam ben anlamadım temayı mavili beyazlı mı

Gereksiz deyip kahkaha atacaklar konuya yorum yapmazsa sevinirim. Dimension temasını hiç sevmiyorum bundan dolayı da forumu aktif olarak kullanamıyorum ilgimi çekmiyor diğer forumlardaki gibi UI.X temasını(Temanın tam olarak adını bilmiyorum ama hangi tema olduğunu anladınız) gelmesini istiyorum bana katılanlara şimdiden teşekkürler.

Örnek;
Alıntıyı görüntüle
Technopat ve SDN daha iyi temaya ve daha iyi forum düzenine sahip ama bu forumda çok moderatör yok, sadece Abdullah ve bir kaç mod arkadaş (işlerinden artan zamanla) buraya bakıyor.

Biz de isterdik çiçekli böcekli pembiş temalarımız olsun 😂

Site ilk önce toxiclerden arınsın. İstatistikler, toxiclerin genellikle 18 yaşından küçük çocuklar olduğunu belirtiyor.
T.C. kimlik ile 18 yaş altı olanlar alınmasın.

Klavye basmıyor ya.
İlk önce senden başlayalım at bakalım kimliğini :D Kimlik ile foruma üye mi olunur Allah için azıcık mantıklı fikirler verin.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri