@Mehmet Yılmaz,
Gelecek mi? Çoğunluk gelmesini istiyor.
Gelecek mi? Çoğunluk gelmesini istiyor.
Garip , bu forumun çoğunluğunu 18 yaş altı oluşturuyor ve 18 yaş altı olan bilgili ve değerli üyeler var. Kimse TC si ilede foruma üye olmaz.Site ilk önce toxiclerden arınsın. İstatistikler, toxiclerin genellikle 18 yaşından küçük çocuklar olduğunu belirtiyor.
T.C. kimlik ile 18 yaş altı olanlar alınmasın.
Klavye basmıyor ya.
Renk gelsin demiyor, konuyu okusan keşke.Gereksiz buluyorum, açık ve koyu tema yeterli.
Belli orası zaten.Garip , bu forumun çoğunluğunu 18 yaş altı oluşturuyor.
Bu kötü bir şey değil. Ben neden fazla karşılaşmıyorum ?Belli orası zaten.
hocam ben anlamadım temayı mavili beyazlı mıGereksiz deyip kahkaha atacaklar konuya yorum yapmazsa sevinirim. Dimension temasını hiç sevmiyorum bundan dolayı da forumu aktif olarak kullanamıyorum ilgimi çekmiyor diğer forumlardaki gibi UI.X temasını(Temanın tam olarak adını bilmiyorum ama hangi tema olduğunu anladınız) gelmesini istiyorum bana katılanlara şimdiden teşekkürler.
Örnek;
Alıntıyı görüntüle
Xda Devs. daki tema çok hoş. Ona da bakın isterseniz.Tema düşüncemiz olabilir fakat varsayılan tema bunun için fazla basit kalır. Daha mantıklı temalara bakılabilir.
Technopat ve SDN daha iyi temaya ve daha iyi forum düzenine sahip ama bu forumda çok moderatör yok, sadece Abdullah ve bir kaç mod arkadaş (işlerinden artan zamanla) buraya bakıyor.Gereksiz deyip kahkaha atacaklar konuya yorum yapmazsa sevinirim. Dimension temasını hiç sevmiyorum bundan dolayı da forumu aktif olarak kullanamıyorum ilgimi çekmiyor diğer forumlardaki gibi UI.X temasını(Temanın tam olarak adını bilmiyorum ama hangi tema olduğunu anladınız) gelmesini istiyorum bana katılanlara şimdiden teşekkürler.
Örnek;
Alıntıyı görüntüle
İlk önce senden başlayalım at bakalım kimliğini Kimlik ile foruma üye mi olunur Allah için azıcık mantıklı fikirler verin.Site ilk önce toxiclerden arınsın. İstatistikler, toxiclerin genellikle 18 yaşından küçük çocuklar olduğunu belirtiyor.
T.C. kimlik ile 18 yaş altı olanlar alınmasın.
Klavye basmıyor ya.
Arkadaşa göre olunuyormuş.Kimlik ile foruma üye mi olunur Allah için azıcık mantıklı fikirler verin.