"Ben kullanmıyorum o yüzden sorunlu değil harika bir PSU al çabuk!" diyeceksiniz.SSD kronik sorunlu ise değil mi diyelim ?
PSU problemli ise değil mi diyelim ?
Ben müsterihim zaten problem yok. Sadece sürekli yapılan yanlışları, insanların görmesi için yazdım. Duyar kasma gibi bir amacım da yoktu açıkçası. Yaptığın yorumlarda bana boş geldi açıkçası.Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az demişler.
Elbette ki sizi yadırgamıyorum, müsterih olunuz.
Adam birine etiket atmışBu tür konularda genelde kötülenen markalar;
GamePower
Rampage-Everest
GameTech
Frisby
Sharkoon vb.
Bazı SSD markaları da var, bilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle düşünmen garip bu arada. En ufak bir duyar kasma amacıyla yazmadım bu metni.
Hayır tabii ki, bilinen sorunları çoksa bende kronik sorunlu derim. Fakat 2-3 kişi sorun yaşamışsa, kronik demenin ne mantığı var?SSD kronik sorunlu ise değil mi diyelim ?
PSU problemli ise değil mi diyelim ?
o paraya masaüstü toplarsınbu tipler heryerde var bide son zamanda şu tipler türedi adam laptop istiyorum demiş parana yazık kafana yazık falan yazanlar var insanlar garip.
samsunga kronik diyende ne bileyimHayır tabii ki, bilinen sorunları çoksa bende kronik sorunlu derim. Fakat 2-3 kişi sorun yaşamışsa, kronik demenin ne mantığı var?
ADATA SU 630 kronik sorunlu mu mesela?
Bence evet, çünkü çoğu kişi sorun yaşamış.
Samsung ile 2-3 kişi sorun yaşamış.
Kronik mi? Bence değil, illaki sorunlu olan model olacaktır ve ona denk gelmiştir. 2-3 kişi sorun yaşadı diye kronik olmaz. Benim anlatmaya çalıştığım şey bu.