FORUMDA BİLGİLENDİRME HESABI AÇMAK YASAK MIDIR?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

PinsizAMD

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
714
Uzun zamandır aklımda oluşan bişey var bir tane daha hesap açıp sadece bilgilendirme amacıyla öneri gibi bir hesap açsak tamamen tarafsız ve troll olmuyacak şekilde sadece bilgilendirme amacıyla konu oluştursak örneğin iphone 13 pro inceleme diye hesaplarımız ban yer mi?
Örneğin @Alexa gibi bir hesap açmayı düşünüyorum noktalama işaretlerine uygun ve güzel bir logo ile
(not içerik tamamen teknolojik değil sosyal hayat da yapmayı düşünüyorum)

Uzun zamandır aklımda oluşan bişey var bir tane daha hesap açıp sadece bilgilendirme amacıyla öneri gibi bir hesap açsak tamamen tarafsız ve troll olmuyacak şekilde sadece bilgilendirme amacıyla konu oluştursak örneğin iphone 13 pro inceleme diye hesaplarımız ban yer mi?
Örneğin @Alexa gibi bir hesap açmayı düşünüyorum noktalama işaretlerine uygun ve güzel bir logo ile
@Mehmet Yılmaz en iyisini o bilir ama ban yersin gibime geldi

Hocam bu hesaptan yapmak yasak mi ki 😃

@Siri hayranım var ağla yaşlı moruq

• Hahaha
Reaksiyonlar: Siri
Multi hesap ban sebebidir.

Ne dion knk

Bu dediklerinizi neden ana hesabınızdan yapmak istemiyorsunuz ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri