Forumda çıkan reklamlar

Hocam tarayıcı geçmişini size komple atayım
Yok, inaniyorum zaten. Insanlarin bu tip seylerle cok ilgilendigi icin ve Google'da daha fazla bu reklamlara tiklanma alinmasi adina sifirdan acilan Google hesaplari yada hesaba bile gerek yok, cerez ve site verileri temiz olan tarayicilarda bile bu reklamlar gosteriliyor ve kullanima gore ilgi alaninizla alakali icerikleri gosteriyor. Dedigim reklam engelleyici kullanmak gibi cok kolay cozum yollari var.

İtopya, Amazon, AMD, Hepsiburada döngüsündeyim.

Ekler

• Screenshot_2022-09-15-19-00-31-666_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-09-15-19-00-31-666_com.android.chrome.jpg
    519.1 KB · Hit: 41
Böyle konularda mutlaka baktığınız şeye göre çıkıyor yazarlar. Bana da aynı reklam çıkıyor ve hiç bakmadım böyle bir şeye bununla alakalı şeylere de bakmadım

Böyle konularda mutlaka baktığınız şeye göre çıkıyor yazarlar. Bana da aynı reklam çıkıyor ve hiç bakmadım böyle bir şeye bununla alakalı şeylere de bakmadım
Hocam tarayıcı geçmişini bıraktım reklam özelleştirmeyi yeni açtım en azından baktığım şeyler çıksın diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tarayıcı geçmişini bıraktım reklam özelleştirmeyi yeni açtım en azından baktığım şeyler çıksın diye
Formda sürekli bir şey okuyorum dikkatim dağılıyor yani .d

Bana da çıkıyor aynı ürünler anlamadım bakmıyorum bende ya forum yada parça özelliklerine bakıyorum sadece Google dan

Forumda reklam mı varmış.

1663260113659.png
bana normal şeyler çıkıyor ama.d

Bana reklam çıkmıyor :kekw:

Geri