Neler Yeni

Forumda Dini Konular Yasaklansın (Bence)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Ad
Ya abi adam cahil mesela, hakaret olarak söylemiyorum dinle ilgili bir soru soruyor, hata bulduğunu iddia ediyor vb. Buna yanıt verenler de cahil, ilim bilmiyorlar. Sonra soruyu soran cahil doğru cevap alamadığı için daha çok sapıtıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
...
Yani... Bence yasaklanması saçma olur. Ne de olsa burası bir forum sitesi, herkes kurallara uygun olduğu sürece istediğini yazabilir ama paylaşan kişiler "Felsefe" kategorisini seçse güzel olur.
"Din" diye bir kategori de açılabilir tabii.

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Salih ÇARDAK
Soruyu soran yeterince araştırmıyor, soruyu cevaplayan ise konuya hakim değil. Haliyle kaos ortamı oluşuyor. Çocuğun bilgisi yok ama maşallah epey bir fikri var. Din konusu çözdüğün matematik, paragraf sorularına benzemiyor. Konu ne olursa olsun herkes okuduğu sayfa sayısı kadar konuşmalıdır.

MufasaBoss

80+ Bronze
Ya abi adam cahil mesela, hakaret olarak söylemiyorum dinle ilgili bir soru soruyor, hata bulduğunu iddia ediyor vb. Buna yanıt verenler de cahil, ilim bilmiyorlar. Sonra soruyu soran cahil doğru cevap alamadığı için daha çok sapıtıyor.
21- Forumun genel işleyişi ve düzeni hakkında şikayetlerinizi, tavsiyelerinizi ve tüm sorularınızı [email protected] mail adresine iletin

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Hamka
Soruyu soran yeterince araştırmıyor, soruyu cevaplayan ise konuya hakim değil. Haliyle kaos ortamı oluşuyor. Çocuğun bilgisi yok ama maşallah epey bir fikri var. Din konusu çözdüğün matematik, paragraf sorularına benzemiyor. Konu ne olursa olsun herkes okuduğu sayfa sayısı kadar konuşmalıdır.
dini konularda soru soranlar bence kötü niyetli hocam onu fark ediyorum

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Ege
Birisi dini konu açıyor 5 sezonluk yazışma çıkıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mehmed Efe
dini konularda soru soranlar bence kötü niyetli hocam onu fark ediyorum
Bi tane ayıboğan gibi bir arkadaşa vardı. 30'lu yaşlarda, tek yaşayan, sürekli hata buldum falan diye konu açıyordu en sonunda perma yedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka forumlarda adı pedofiliye çıkmıştı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom