Katılıyorum.Bilim, uzay güzel olur gibi
Dostlar selamlar. Bildiğiniz gibi henüz yeri bir forum sayılırız. Kategorilerimiz ilgiye göre eklenmekte, bu esnada keşke bu kategori forumda olsaydı dediğiniz bir kategori var mıdır? Eğer ilgi yüksek olursa yeni kategoriler açılacaktır. Geri bildirimlerinizi bekliyoruz, teşekkürler.
Yazılım bölümünü kullanabilirsiniz, bunlar için ayrı kategori açılmaz açıkçası.PC için gerekli uygulamaların mesela OCCT Cpu-z falan gibi uygulamaların indirme linki için bir kategori olabilir
Güzel fikir ama konuyu açan kişinin seni seçip çözüldü yapması gerekir sana puan gelmesi için o biraz yorarEn iyi cevap gelir mi hocam. Örnek diğer forum sitelerindeki gibi ? Çözüldü işareti. Örnek bir arkadaş soru soruyor. Onu cevaplayıp çözüyorum ve bana bir skor geliyor en iyi cevaplar adı altında.
Beğen butonunun yanına öyle bir buton gelirse bence muazzam olur ve kolay olur. Rahatlıkla yapıla bilir. Ayrıyeten istatiskler bölümünede öyle bir şey gelirse insanlar anlar yazan kişinin bilgili olup olmadığını.Güzel fikir ama konuyu açan kişinin seni seçip çözüldü yapması gerekir sana puan gelmesi için o biraz yorar