Beni Sayma Tamam Konuşma Lan Bidaha Benle (!)Uzun zamandır sitede yoktum, hani nerede lan benim eski dostlarım. @Dontaçhi ve ercü kalmış :/
DA Forumda yöneticiler dışında en sevdiğiniz üye kim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimki @oguzhnsrmn
Beni seven yokturDA Forumda yöneticiler dışında en sevdiğiniz üye kim?
Benimki @oguzhnsrmn
Banlamasaydi @fpucache ama banlandigi icin @AlexaDA Forumda yöneticiler dışında en sevdiğiniz üye kim?
Benimki @oguzhnsrmn
bildirim gelmemiş laBuraya beni kaç kişi etiketlemişti yanıt vermeyi unuttum. Şimdi aklıma gelen herkesi yazacağım unuttuğum varsa kusura bakmasın lütfen.
@Besim Tibuk @Harley Quinn❖ @Sllent @isikt11 @Sir Cem T-oker @Karl Dönitz @Wedi @Joker_06 @Metshi @stereohearts @TamerKs @123kral14 @Emir Aydın @Mehmet Yılmaz @Mert Özkaya @The Last Dragonborn @BATTLEFIELD @LaketrooS @Java @DaffyGraphic @Astra G @Windows 10 Aşığıyım @Ayrton @Çağrı Yılmaz @Evil Belief @✓Arda @Çağrı Yılmaz @Abdullah Hacıgül @Tre-x @DonanımFikir @alpolojix @Maryo @cici @SüleymanÇakır. @Windows XP Aşığıyım @Rambo87 @kandes22 @FPU/CACHE @Akın Taşkan @Sebeci @Al Pacino @𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦 @TahaCel @Tanzanyalı Ökkeş @oozdmrsm @Erda Yıldırım @BaşaramadıkAbi
Güzel taktikmiş bir dahaki konuda kullanırımEngel listemde olmayan herkesi severim şimdi etiket atarsam unuttuklarım elbet olur üzülmesinler diye atmıyorum
aaa bende varım burda teşekkür ederimBuraya beni kaç kişi etiketlemişti yanıt vermeyi unuttum. Şimdi aklıma gelen herkesi yazacağım unuttuğum varsa kusura bakmasın lütfen.
@Besim Tibuk @Harley Quinn❖ @Sllent @isikt11 @Sir Cem T-oker @Karl Dönitz @Wedi @Joker_06 @Metshi @stereohearts @TamerKs @123kral14 @Emir Aydın @Mehmet Yılmaz @Mert Özkaya @The Last Dragonborn @BATTLEFIELD @LaketrooS @Java @DaffyGraphic @Astra G @Windows 10 Aşığıyım @Ayrton @Çağrı Yılmaz @Evil Belief @✓Arda @Çağrı Yılmaz @Abdullah Hacıgül @Tre-x @DonanımFikir @alpolojix @Maryo @cici @SüleymanÇakır. @Windows XP Aşığıyım @Rambo87 @kandes22 @FPU/CACHE @Akın Taşkan @Sebeci @Al Pacino @𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦 @TahaCel @Tanzanyalı Ökkeş @oozdmrsm @Erda Yıldırım @BaşaramadıkAbi@SUPRAAAAAAAA