Forumda en sevdiğim üye diye bir şey yok ama @Emir Aydın adamdır.Forumda en sevdiğiniz üyeler kim ise onları etiketleyin kimler kimleri seviyor görelim
Benim en sevdiğim üyeler: @Supraa @FPU/CACHE @Harley Quinn❖ @Mert Özkaya @06ankaralı @DOGANALPASLAN @Vesemir Dayı @Banxtre @BaşaramadıkAbi @başardık abi @AtiIIa @Java @Porgola @Çağrı Yılmaz @Psyduck @Wedi @E++n @DarthVader @Avolay @Arisens @dutemo @Emydn10 @Evil Belief @Revainer @xShat! @smsismail
Mesaj otomatik birleştirildi:@ThorJ
@Mehmet Yılmaz Üye değil ama unutmayalım Mehmet abiyi
Sen yalancı mısın? Orada yalancılardan nefret ettiğim yazıyorNefret ettiğin birine yazma lutfen
@Kamina @DOGANALPASLAN @Supraa @RevDeisDou @Vesemir Dayı @Emir Aydın @cfranko daha vardırda unuttum sonra eklerimForumda en sevdiğiniz üyeler kim ise onları etiketleyin kimler kimleri seviyor görelim
Benim en sevdiğim üyeler: @Supraa @FPU/CACHE @Harley Quinn❖ @Mert Özkaya @06ankaralı @DOGANALPASLAN @Vesemir Dayı @Banxtre @BaşaramadıkAbi @başardık abi @AtiIIa @Java @Porgola @Çağrı Yılmaz @Psyduck @Wedi @E++n @DarthVader @Avolay @Arisens @dutemo @Emydn10 @Evil Belief @Revainer @xShat! @smsismail
Mesaj otomatik birleştirildi:@ThorJ
@Mehmet Yılmaz Üye değil ama unutmayalım Mehmet abiyi
Tost'u pki?Kimseyi sevmiyorum.
Abi herkes tamam da ben ne alaka seni ilk defa gördüm@Kamina @DOGANALPASLAN @Supraa @RevDeisDou @Vesemir Dayı @Emir Aydın @cfranko daha vardırda unuttum sonra eklerim
Neden uyarı aldın?