Thomas Angelo
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Son düzenleme:
Adamın listesinde şimdiden ilk üçe girmişizÇok kişi var ama henüz tanıyamadım herkesi,
@Mert Özkaya @Arcturus @Porgola kral insanlar gibi. Tanıdıkça eklerim, şimdilik bu arkadaşlar var listemde.
Yöneticilerden de eskilerden beridir tanıştığımız @Emir Aydın agamı unutmamam lazım. Ayrıca @Mehmet Yılmaz hocamı da unutmamam gerek.
@stereohearts de var onu da unutmuşum, @akıllı kuş , @rookie27@Supraa , @Arcturus , @Wedi , @Leurox , @başardık abi , @BaşaramadıkAbi , @cfranko , @deadfellow , @RevDeisDou , @MSI > ASUS , @Arda22 , @Harley Quinn❖ ,@DarthVader , @AtiIIa , @emirhan1234 , @İzolyÇalışanı , @Mehmet Yılmaz , @Çağrı Yılmaz , @keremcnsz24 , @Revainer , @Psyduck , @Captain Pricee , @06ankaralı , @Erda Yıldırım , daha vardır mutlaka unuttuğum.
Uzulme, senı de sevıyoruzBeni kimse sevmiyormuş onu anladım
Adam ya geldi adam
İlk etiketleyensin ya beni, hem sevindim hem üzüldüm.
Kusura bakma hocam unuttumİlk etiketleyensin ya beni, hem sevindim hem üzüldüm.
Forumda sevmediğim 2 kişi var, boş konu generator ve boş konu generator 2
@Emre123a da var, unuttuklarım kusura bakmayın@Supraa , @Arcturus , @Wedi , @Leurox , @başardık abi , @BaşaramadıkAbi , @cfranko , @deadfellow , @RevDeisDou , @MSI > ASUS , @Arda22 , @Harley Quinn❖ ,@DarthVader , @AtiIIa , @emirhan1234 , @İzolyÇalışanı , @Mehmet Yılmaz , @Çağrı Yılmaz , @keremcnsz24 , @Revainer , @Psyduck , @Captain Pricee , @06ankaralı , @Erda Yıldırım , daha vardır mutlaka unuttuğum.
1. Tarık 06Forumda sevmediğim 2 kişi var, boş konu generator ve boş konu generator 2