Onurkotlutok05
80+ Gold
@BaşaramadıkAbi ilk geldiğimden beri yanımda olan abem
@xShat! @Arda22 @Leurox @dutemo ve konumu oooğğ yavaş yavaş olan agalar
Forumda en sevdiğiniz üyeler kim ise onları etiketleyin kimler kimleri seviyor görelim
Benim en sevdiğim üyeler: @Supraa @FPU/CACHE @Harley Quinn❖ @Mert Özkaya @06ankaralı @DOGANALPASLAN @Vesemir Dayı @Banxtre @BaşaramadıkAbi @başardık abi @AtiIIa @Java @Porgola @Çağrı Yılmaz @Psyduck @Wedi @E++n @DarthVader @Avolay @Arisens @dutemo @Emydn10 @Evil Belief @Revainer @xShat! @smsismail
Mesaj otomatik birleştirildi:@ThorJ
@Mehmet Yılmaz Üye değil ama unutmayalım Mehmet abiyi
akşam akşam rakı masasından gelip bunları görünce utandım
Konumunu değiştirerek listeye girebilirsin dozdum
@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko@cfranko Adamdırbensendenairblazeraldımamabeniyazmadınsen
Tamam dozdumKonumunu değiştirerek listeye girebilirsin dozdum
@Psyduck ve @Hudzell eklemeyi unutmuşumşaka bir yana
@Evil Belief , @Harley Quinn❖ , @FPU/CACHE , @Kamina , @AtiIIa , @Wedi , @KaganKK06 , @kandes22 eğlenceli insanlara benziyor
Çok ayıb ediyosun bu kaç oldu hala içiyosun şunu.akşam akşam rakı masasından gelip bunları görünce utandım
Adamsın abem.@BaşaramadıkAbi ilk geldiğimden beri yanımda olan abem
@xShat! @Arda22 @Leurox @dutemo ve konumu oooğğ yavaş yavaş olan agalar
Allah razı olsun.@Second Sister ve @AydinSahin de var
@Akiran da var.