Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Sen sevme zaten lolıpopHakan haric herkes @Cevdet Sunay
Sen sevme zaten lolıpopHakan haric herkes @Cevdet Sunay
Teşekkür ederim canısı ben samimi olmayı seviyorum ve kimsenin kalbini de kırmak istemem dikkat ederim buna umarım sizlere de geçiyordur. Bu arada duruş derken neyi kast ettin acaba.@Kürşat Kütükçü (tanışmıyoz vs ama niye ise duruşunu çok beğeniyorum )
@EFI Shell
@Meter90ss
@MattJohn
@ProfessionWolf
@K1NGO82
kanon mu idi tam yazılışını bilmiyorum
@B1L0
@mematibaş (tanımıyorum ama herkese beğeni atıyor demek Babacan biri)
@Che_ (tanımıyorum ama bu arkadaşda fütursuzca herkese beğeni atıyor )
Ciddi ve yardımsever ,ayrıca ilkeleri olan üyelerdensiniz hocam ayrıca samimiyet en önemlisi dediğiniz gibi ,biraz daha yazmıyım enaniyet fazla okşanacakTeşekkür ederim canısı ben samimi olmayı seviyorum ve kimsenin kalbini de kırmak istemem dikkat ederim buna umarım sizlere de geçiyordur. Bu arada duruş derken neyi kast ettin acaba.
bi duygulandım şimdi@Kürşat Kütükçü (tanışmıyoz vs ama niye ise duruşunu çok beğeniyorum )
@EFI Shell
@Meter90ss
@MattJohn
@ProfessionWolf
@K1NGO82
kanon mu idi tam yazılışını bilmiyorum (@zapkinus olmuş)
@B1L0
Kürşat hocam forumun Haydar Dümen'idir. Kral adam vesselamTeşekkür ederim canısı ben samimi olmayı seviyorum ve kimsenin kalbini de kırmak istemem dikkat ederim buna umarım sizlere de geçiyordur. Bu arada duruş derken neyi kast ettin acaba.
Beni tanımışsin tebrik ederimCiddi ve yardımsever ,ayrıca ilkeleri olan üyelerdensiniz hocam ayrıca samimiyet en önemlisi dediğiniz gibi ,biraz daha yazmıyım enaniyet fazla okşanacak
Aksine bu konuları pekte bilmem ama niyeyse bana soruyorlar garip şekildeKürşat hocam forumun Haydar Dümen'idir. Kral adam vesselam
Eyw @Emsal@Kürşat Kütükçü (tanışmıyoz vs ama niye ise duruşunu çok beğeniyorum )
@EFI Shell
@Meter90ss
@MattJohn
@ProfessionWolf
@K1NGO82
kanon mu idi tam yazılışını bilmiyorum (@zapkinus olmuş)
@B1L0