- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,162
Aynen Vortex vip+ premium üye olduğu için ona uyarı atmıyoruz, seni tercih ediyoruz.Aynı konuyu ben açsam spamdan uyarı yerim.
Aynen Vortex vip+ premium üye olduğu için ona uyarı atmıyoruz, seni tercih ediyoruz.Aynı konuyu ben açsam spamdan uyarı yerim.
Islahiye. Bayağı kötü burada internet. Eskiye göre iyi en azından. Geçen yıl 4'ü göremiyordum. En azından şu an 6 görüyorum.Tahmin edeyim Karataş, 2.bölge?
Tosla ile ödeme alıyor musunuz? Ben de satın almak istiyorum daAynen Vortex vip+ premium üye olduğu için ona uyarı atmıyoruz, seni tercih ediyoruz.
Yok IBAN direkt.Islahiye. Bayağı kötü burada internet. Eskiye göre iyi en azından. Geçen yıl 4'ü göremiyordum. En azından şu an 6 görüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tosla ile ödeme alıyor musunuz? Ben de satın almak istiyorum da(!) (Troll amaçlıdır ciddiye almayınız efenim.)
Yok IBAN direkt.
Merkezden baya uzak.Islahiye. Bayağı kötü burada internet. Eskiye göre iyi en azından. Geçen yıl 4'ü göremiyordum. En azından şu an 6 görüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tosla ile ödeme alıyor musunuz? Ben de satın almak istiyorum da(!) (Troll amaçlıdır ciddiye almayınız efenim.)
evet bende de sürekli hata veriyor internet gitmiş gibi site açılmıyor2 gündür hep oluyor
5 yaşından sonra banka hesabı açabilirsin ama kredi kartı alamazsın..![]()
Öğrenci adamda IBAN ne arasın? 18 Yaşına kadar banka hesabı açılmıyor zaten.
Siz bana 100 gönderin sonra ben size 100 gönderiyim bana vip+ ultra premium verin?Yok IBAN direkt.