- Konu Sahibi Konu Sahibi
spam?Aynı konuyu ben açsam spamdan uyarı yerim.
spam?Aynı konuyu ben açsam spamdan uyarı yerim.
işte sıkıntı da o spamspam?
Bende de oluyorBirde forum uyarısı olarak hoppa bir sorun yaşandı uyarısı alıyorum. son olarak forumun en üstünde beyaz bir yazı var ingilizce yazı bazen gidiyor bazen geliyor. yardım lazım. @Mehmet Yılmaz forumda baya yavaş çalışıyor onuda söyleyim.
Bendede öyle şuan host hatası veriyorBirde forum uyarısı olarak hoppa bir sorun yaşandı uyarısı alıyorum. son olarak forumun en üstünde beyaz bir yazı var ingilizce yazı bazen gidiyor bazen geliyor. yardım lazım. @Mehmet Yılmaz forumda baya yavaş çalışıyor onuda söyleyim.
Özellikle akşam çılgına dönüyorum yavaşlıktan dolayı. Hem Vodafonenin Mobil verisini kullanıyorum hem HotSpot ile bilgisayar'a bağladım interneti hem de Forum ikide bi' çöküyor...522 sunucu kaynaklı hata.
Donanım Arşivi'ye saldırı olmasa bile cloudflare'a saldırı olursa bizde etkileniyoruz. Ayrıca Cloudfire dün ve bugün bir çok defa çöktü. Cloudfire çökerse, cloudflare hizmeti kullanan diğer sitelere de erişim mümkün olmaz.
Ben köydeyim. En yüksek hız 40kb/sn.Özellikle akşam çılgına dönüyorum yavaşlıktan dolayı. Hem Vodafonenin Mobil verisini kullanıyorum hem HotSpot ile bilgisayar'a bağladım interneti hem de Forum ikide bi' çöküyor...
Cidden çıldırmamak elde değil.
Ben de Antep'in gelişmemiş bir ilçesindeyim. Burada taş çatlasa 6 megabit görüyorum ayrıca durmadan internet kopuyor.Ben köydeyim. En yüksek hız 40kb/sn.
Spam olan ne? Son günlerde ben de yaşıyorum aynı sorunu, açılan konulara baktım , görmesem ben açacaktım.işte sıkıntı da o spam
Tahmin edeyim Karataş, 2.bölge?Ben de Antep'in gelişmemiş bir ilçesindeyim. Burada taş çatlasa 6 megabit görüyorum ayrıca durmadan internet kopuyor.