Cevdet Sunay
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 25,562
RX 6700XT kullanan ve Call Of Duty Warzone oynayan bir kişi varsa eğer mümkünse DirectX Ray Traycing açıkken kaç FPS aldığını söyleyebilir mi?
Oyun 90GBMaalesef 480 GB SSD si olan biri olarak o oyunu yüklemem mümkün değil![]()
nası ya benim bildiğim 400 Küsür GB ve her hafta 30 GB Güncelleme geliyor diye biliyorumOyun 90GB![]()
400GB olanda COLD WAR ve ModerWarframe de var, tek başına 85-90GB.nası ya benim bildiğim 400 Küsür GB ve her hafta 30 GB Güncelleme geliyor diye biliyorum
tek başına indiriliyor mu ?400GB olanda COLD WAR ve ModerWarframe de var, tek başına 85-90GB.
Evet, Açıldığında 3 seçenek çıkıyor Warzone-ModerWarframe-COLDWAR, sen Warzone'u seçeceksin tabi oynayacaksan.tek başına indiriliyor mu ?
eğer oluyorsa çokta bir şey değilmiş
ama buna rağmen yerim yokEvet, Açıldığında 3 seçenek çıkıyor Warzone-ModerWarframe-COLDWAR, sen Warzone'u seçeceksin tabi oynayacaksan.
Hocam bende 6700xt var ama warzone yok
Ah be hocam, yükleme ihtimalin var mı?Hocam bende 6700xt var ama warzone yok![]()
Pek vaktim yok hocam ya, bu aralar oyun oynayamıyorum.Ah be hocam, yükleme ihtimalin var mı?