Ne yaşıyorum ln ben? 11 saat uyuyorum.wewewqeqweqw olur hocam.
Ne yaşıyorum ln ben? 11 saat uyuyorum.wewewqeqweqw olur hocam.
az uyuyormuşsun hocam.Ne yaşıyorum ln ben? 11 saat uyuyorum.
kavga çıkarmayam şimdi burdaAtta görek
Olurrrkavga çıkarmayam şimdi burda
ama sana atarım
Ulan niye bu kadar yandın bir türlü anlayamadım. Buraya etiketleyecek kadar aklından çıkaramadın mı beni? Evde duvarları falan yumrukladın sanırım sinirden. Yaşının küçük olduğunu az çok tahmin edebiliyorum şuan kesin olarak eminim. Belki de benle aynı yaşta evinden hiç çıkmayan asosyal bir çocuksundur.@Kaan Lothbrok @falcoN1 ikiside bilgisi olmadığı şeyler hakkında yorum yapıyor. Yanlışlarını söyleyincede kabul etmiyorlar.
Hayatın da hiç önemli biri falan yok mu çocuğum senin? Sevgilin, arkadaşın falan? Buraya yazıcak kadar neden aklında tutuyorsun beni?@Kaan Lothbrok @falcoN1 ikiside bilgisi olmadığı şeyler hakkında yorum yapıyor. Yanlışlarını söyleyincede kabul etmiyorlar.
Aklımda falan tutmadım seni reaksiyonlardan haha spamlayanlara baktım en çok sen olduğun için direk buldum.Ulan niye bu kadar yandın bir türlü anlayamadım. Buraya etiketleyecek kadar aklından çıkaramadın mı beni? Evde duvarları falan yumrukladın sanırım sinirden. Yaşının küçük olduğunu az çok tahmin edebiliyorum şuan kesin olarak eminim. Belki de benle aynı yaşta evinden hiç çıkmayan asosyal bir çocuksundur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayatın da hiç önemli biri falan yok mu çocuğum senin? Sevgilin, arkadaşın falan? Buraya yazıcak kadar neden aklında tutuyorsun beni?
harley öyle zaten kibirli birisi engelledim ve gençleştim o derece.@Harley Quinn❖ @Michael Jackson Kendilerini herkesten üstün görüyorlar.
Ben seni forumda ilk defa görüyorum mesela.harley öyle zaten kibirli birisi engelledim ve gençleştim o derece.
Açtığım konu da amacım arkadaşım olmadığı için değil yalnız. Bunu kavrayabilecek kadar da olgunlaşmışsındır diye düşünmüştüm aslında. Çevremdeki arkadaşlarım genelde oyun oynamıyor. Bende beraber oynamak amaçlı burada konu açtım. Olay seninki gibi asosyal olmamla alakası yok yani.Aklımda falan tutmadım seni reaksiyonlardan haha spamlayanlara baktım en çok sen olduğun için direk buldum.
Bana asosyal diyene bak arkadaşsızlıktan burda arkadaş arama konusu açmışsın. Fazla içerlemişsin asosyalliği kendine.