Neler Yeni

Forumda toplu ban affı geldi

Toplu ban affı gelmeli mi?

• Gelmeli

Oylar: 74 62.7%
  • Gelmemeli

Oylar: 44 37.3%

• Oy kullanan toplam üye
    118

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayıra bastım forumun kemik kitlesi ya tek tek banlandı ya da forumu bıraktı sebebide çoğunlukla yönetici hocalarımızın yer yer tanrı kompleksine girmesi şimdi ergenlerin kız konularından geçilmiyor kimseye düzgünce yardımcı olamıyoruz çözüm odaklı olmaktan çok gırgır şamataya odaklı bir forum haline geldi ha indirim konuları iyi güzel hazır sistemler aynı şekilde ama teknoloji formundan çok saptı ban affı gelse bile o adamlar foruma dönmeyecek

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayıra bastım forumun kemik kitlesi ya tek tek banlandı ya da forumu bıraktı sebebide çoğunlukla yönetici hocalarımızın yer yer tanrı kompleksine girmesi şimdi ergenlerin kız konularından geçilmiyor kimseye düzgünce yardımcı olamıyoruz çözüm odaklı olmaktan çok gırgır şamataya odaklı bir forum haline geldi ha indirim konuları iyi güzel hazır sistemler aynı şekilde ama teknoloji formundan çok saptı ban affı gelse bile o adamlar foruma dönmeyecek
Önceden ki mizah anlayışı vs daha iyidi forumda, sık sık böyle konular görmezdik. Çocuğun biri şimdi ya mastürbasyon konusu açıyor ya da kız meselesi. Eskiden ki korsan ile ilgili açılan konularda dönen kavgaları, hiç tartışmaları özledim.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Önceden ki mizah anlayışı vs daha iyidi forumda, sık sık böyle konular görmezdik. Çocuğun biri şimdi ya mastürbasyon konusu açıyor ya da kız meselesi. Eskiden ki korsan ile ilgili açılan konularda dönen kavgaları, hiç tartışmaları özledim.
Bu gidişle ayda yılda bir bakacağım eskiden işte bile açar sıcak fırsatlara bakınır ekipman önerisi isteyenlere teknik sorun yaşayanlara elimden geldiğince yardımcı olurdum şimdi ya birilerini azarlıyorum ya da aptallara laf anlatmaya çalışıyorum ipini koparan geliyor konu açıyor noktalama işaretlerini öğrenip technopat geçeceğim sanırım :D

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,442
İsim
Mert Can Ergün

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

🃏JOKER🃏