Neler Yeni

Forumdaki dolandırıcıyı açığa çıkarıyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Kürşat
Riot oyun satışı yasaklıyor o yüzden sallamaz. Riot yasakladığı için siber suçlar da sallamaz gibime geliyor. Soğuk su iç. Riottan tek beklentin hesabın banlatılması olabilir.

RaZeLegend

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Çağrı Yüceer
Modlar konuyu kitlemiyor ki ya kitleseler
Sonlandırma. insanları dolandırmak iyi bişey değil hesap satmak da almak da bu arkadaşımız size yazarsa cevap vermeyin demek istedim ben neden konuyu uzattanız anlamadım mod arkadaşlar da gerekeni yaparlar konu kapanırsa iyi olur ben arkadaşları sibere de vermeyeceğim benim de hatam var o dolandırıcılık yapsa dahi umarım hesabımı geri alırım tüm bilgilerim var zaten bu hesap benim söyleyeceklerim bu kadar herkese iyi akşamlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Riot oyun satışı yasaklıyor o yüzden sallamaz. Riot yasakladığı için siber suçlar da sallamaz gibime geliyor. Soğuk su iç. Riottan tek beklentin hesabın banlatılması olabilir.
tekrar söylüyorum hesabı satmadım hehangi parayla alakalı bir durum olmadı sadece şifresini verdim sonra çalındı bukadar uzatmazsanız sevinirim teşekkürler.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Kürşat
tekrar söylüyorum hesabı satmadım hehangi parayla alakalı bir durum olmadı sadece şifresini verdim sonra çalındı bukadar uzatmazsanız sevinirim teşekkürler.
Bilgilendiriyoruz boş yapmaya gerek yok bence. Para alıp almadığına da bakmazlar.

aakif

80+ Bronze
Sonlandırma. insanları dolandırmak iyi bişey değil hesap satmak da almak da bu arkadaşımız size yazarsa cevap vermeyin demek istedim ben neden konuyu uzattanız anlamadım mod arkadaşlar da gerekeni yaparlar konu kapanırsa iyi olur ben arkadaşları sibere de vermeyeceğim benim de hatam var o dolandırıcılık yapsa dahi umarım hesabımı geri alırım tüm bilgilerim var zaten bu hesap benim söyleyeceklerim bu kadar herkese iyi akşamlar.

nasıl parayla alakalı bir durumun yoktu?
ayrıca adam hesabıma bakmak istedi verdim dedin mail bendeydi nasıl olduysa çaldı dedin
dostum bir dediğin bir dediğini tutmuyor
paraya ihtiyacım vardı bu arkadaş yazdı, yazması için satılık demen gerek yani satmaya calıstın.
Şifresi ve mailini hesabına almadan bakması için verdin ve hesap çalındı bence olay bu.

RaZeLegend

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Çağrı Yüceer
Bilgilendiriyoruz boş yapmaya gerek yok bence. Para alıp almadığına da bakmazlar.
Cevabın için sağol @Mehmet Yılmaz konu artık kapanırsa daha takip etmek istemiyorum konuyu bukadar yeterli.

nasıl parayla alakalı bir durumun yoktu?
ayrıca adam hesabıma bakmak istedi verdim dedin mail bendeydi nasıl olduysa çaldı dedin
dostum bir dediğin bir dediğini tutmuyor
paraya ihtiyacım vardı bu arkadaş yazdı, yazması için satılık demen gerek yani satmaya calıstın.
Şifresi ve mailini hesabına almadan bakması için verdin ve hesap çalındı bence olay bu.
Mail vermedim baksın diye ben adama satmak için de vermedim satma düşüncem yok şu anlık satışını yaparsam da paraya sıkıştığımda gamesatis vb siteler var güvenilir. Mail vermeme rağmen alabildi yöntemi var demek

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,404
İsim
Hakan
Konu hala kiltenmemiş, dün gece neler oldi.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom