Forumdaki önemli herkesin forumu bırakması vs.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Al işte hala devam ediyorlar boş boş. Sonra olan bana oluyor ben ban yiyiyorum:
Adsız.png

Mükemmel adalet.

Alıntıyı görüntüle

Şu yazdığına bile seni kışkırtmışlar diye uyarı vermemişim bizzat ben reddetmişim. Sonra gelip bana şöyle böyle adalet yok diye nasıl konuşabiliyorsun sen?
25 kişi üstüme geldi, ben ne diyeyim sağolun arkadaşlar bir konu hakkında yanıldım. GELİN 25 kişi üstüme çıkın mı diyeceğim. Lütfen konunun linkini atta arkadaşlar görsün benim üstüme kaç kişi geldiğini o gün.

Çok haklısın bende aynı şeyi yaşadım. Sürekli forumda rahatsız edildim ancak beni rahatsız eden kişiler uyarı bile almadı ancak ben 2 hafta ban yedim. Bu forumda adalet diye bir şey yok, bazı kişiler de torpil falan var herhalde. Bu yüzden forumu bırakmak zorunda kaldım.
Hele ki bunu yazanın cezasını bizzat ben açmışken yazabildiği şeylere bakın. Sonra özgürlük yok vs. gibi garip mesajlar yazabiliyorsunuz. İronik.

Forumun aktif üyeleri teker teker ayrılıyor forumdan. Diğer forumlara bakıyorum çok yok bu durumdan. Gayet aktifler.
Bi' tek burada sıkıntı var.
Zaten Donanım Arşivi gibi aktif olan forum Technopat var, oradaki aktifliği bildiğini sanmıyorum. Bilgili üyeler yok oldu gitti forumdan. Çoğu kişi ya forum hayatını bıraktı ya da buraya geldi.

Hele ki bunu yazanın cezasını bizzat ben açmışken yazabildiği şeylere bakın. Sonra özgürlük yok vs. gibi garip mesajlar yazabiliyorsunuz. İronik.
Acaba forumda yılda 1 Uyarı yiyen tek ben miyim? Düşünüyorum bazen. Toplamda 2 Uyarı puanım var benim.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri