Neler Yeni

Forumdaki önemli herkesin forumu bırakması vs.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
En İyi Cevap
7
Al işte hala devam ediyorlar boş boş. Sonra olan bana oluyor ben ban yiyiyorum:
Adsız.png

Mükemmel adalet.

-Yec

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

Şu yazdığına bile seni kışkırtmışlar diye uyarı vermemişim bizzat ben reddetmişim. Sonra gelip bana şöyle böyle adalet yok diye nasıl konuşabiliyorsun sen?
25 kişi üstüme geldi, ben ne diyeyim sağolun arkadaşlar bir konu hakkında yanıldım. GELİN 25 kişi üstüme çıkın mı diyeceğim. Lütfen konunun linkini atta arkadaşlar görsün benim üstüme kaç kişi geldiğini o gün.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Çok haklısın bende aynı şeyi yaşadım. Sürekli forumda rahatsız edildim ancak beni rahatsız eden kişiler uyarı bile almadı ancak ben 2 hafta ban yedim. Bu forumda adalet diye bir şey yok, bazı kişiler de torpil falan var herhalde. Bu yüzden forumu bırakmak zorunda kaldım.
Hele ki bunu yazanın cezasını bizzat ben açmışken yazabildiği şeylere bakın. Sonra özgürlük yok vs. gibi garip mesajlar yazabiliyorsunuz. İronik.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Forumun aktif üyeleri teker teker ayrılıyor forumdan. Diğer forumlara bakıyorum çok yok bu durumdan. Gayet aktifler.
Bi' tek burada sıkıntı var.
Zaten Donanım Arşivi gibi aktif olan forum Technopat var, oradaki aktifliği bildiğini sanmıyorum. Bilgili üyeler yok oldu gitti forumdan. Çoğu kişi ya forum hayatını bıraktı ya da buraya geldi.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,393
İsim
berk
Hele ki bunu yazanın cezasını bizzat ben açmışken yazabildiği şeylere bakın. Sonra özgürlük yok vs. gibi garip mesajlar yazabiliyorsunuz. İronik.
Çoluk çocuk işte. Amaçları forumu kötülemek.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
#ModeratörümünYanındayım (!)
Valla isteyen yalaka desin isteyen başka bir şey desin umrumda değil ama bu forumda ki moderatörler diğer forumdakilere göre açık ara daha insiyatifli.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Acaba forumda yılda 1 Uyarı yiyen tek ben miyim? Düşünüyorum bazen. Toplamda 2 Uyarı puanım var benim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom