Forumdaki yenilik !

Waxen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,143
Ben her sayfayı yenilediğimde o videonun oynaması zorunlumu ? Nasıl engellerim ?

1587029557554.webp

Yemedi adblockta :D

Bende adblock var ama çıkıyor resmen 1 haftada 100 milyon tıklanma alır bu video böyle giderse. :D

Bende adblockta yok fakat bende çıkmıyor kanka :D
Komik olan şu yapamamışlar abi . Hadi tamam eyvallahda abi şuraya doğru düzgün koy :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende adblock var ama çıkıyor resmen 1 haftada 100 milyon tıklanma alır bu video böyle giderse. :D
Hiç yakışmıyor valla bak :D

Ya yok aga gitmiyor bu video sinirimi bozdu. :D

Abi kimsede dememiş bu video niye burda diye :D @Abdullah Hacıgül bana diyeydi bota koyar izletirdim. 5-10 milyon :D

Yemedi

Bende adblockta yok fakat bende çıkmıyor kanka :D
Taktiğini buldum kanka anasayfayı açıyorum. Konuyu yeni sekmede açıyorum beyin bedava :D dnlsakm @Mehmet Yılmaz

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: cici
Aksine bu şekilde sitelerinde video izlettirenler var bizde bu gerçekten işe yarıyor mu diye kontrol ediyoruz kaldırılacak

• Beğen
Aksine bu şekilde sitelerinde video izlettirenler var bizde bu gerçekten işe yarıyor mu diye kontrol ediyoruz kaldırılacak
:D Abi size yakışmaz valla bak cidden rahatsız ediyor :D Ama taktiği buldum sıkıntı yok yani

• Beğen
Kaldırıldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,421
Üyeler
183,426
Son üye
mavikurt