@Gri Caner olurdu net
diğer forumda kronik1907 diye biri var onu banlardım acilen psikiyatriye gitmesi gerek
diğer forumda kronik1907 diye biri var onu banlardım acilen psikiyatriye gitmesi gerek
Son düzenleme:
ben biliyorum .dyok vermem
kimseyi banlamazdım düşmanım yok nefsimle kapışıyorumForumdan birini süresiz banlayabilseydiniz kimi banlardınız?
En çok oy alan üyenin açığını bulup bir şekilde banlatacağım. rahat olun bende.
doğru sölyüyorsun mesela bugün ıslak mendil indirimi gördüm. düz peçete olsa tamam öğrenci evine lazım olabilir de ıslak mendilin öğrencide ne işi var yahu. biraz edep. lakin ben de seni banlardım muhtemeln. çünkü galatasarylısın sanırım. zannederim.kesinlikle saçma sapan indirimler paylaşanların topunu. mantıklı olanlar iyi hoş da bazen çok saçma şeyler paylaşılıp duruyor boşu boşuna yardıma ihtiyacı olan insanların yerini meşgul ediyorlar.
Son 1 yılda aşırı fazla türeyen, hiçbir rankı olmayan, 10 mesajından 11'i yanlış bilgi olan herkesForumdan birini süresiz banlayabilseydiniz kimi banlardınız?
Mehmet yılmaz sandım seni benzerlik 10/10Forumdan birini süresiz banlayabilseydiniz kimi banlardınız?
canım benimmmmlan buldum onu
@kronik1907
nerden anladındoğru sölyüyorsun mesela bugün ıslak mendil indirimi gördüm. düz peçete olsa tamam öğrenci evine lazım olabilir de ıslak mendilin öğrencide ne işi var yahu. biraz edep. lakin ben de seni banlardım muhtemeln. çünkü galatasarylısın sanırım. zannederim.
Sen uzaktan tanı mı koyuyorsun@Gri Caner olurdu net