- Reaksiyon skoru
- 9,673
en son beğenmeme emojisi geldiğinde suyu çıkmıştı. ondan gelmiyor olabilir
hocam forumun ana sayfası otomatik güncellenmiyor sanki bildirimler de öyle sayfayı yeniledikçe düşüyor banaSıcak fırsatları düzelttim.
@Mehmet Yılmazvalla yeni tema çok kötü keşke eskisine dönme seçeneği olsa isteyen eskisini Kullansa
Evet güncel hali bir süre otomatik yenilemeyi desteklemeyecekmiş, yakında ekleneceğini söylediler.hocam forumun ana sayfası otomatik güncellenmiyor sanki bildirimler de öyle sayfayı yeniledikçe düşüyor bana
Hocam elinize sağlık simdi renkler biraz daha oturaklı olmuş daha az göz alıyor çok daha iyi olmuş. Ama bence genede 1 2 seçenek daha yapılabilir, Renkleri hakkında tam emşin olmamakla beraber.Ranklar düzeltildi.
Artık çalışıyor.
yeni tema ben de kasıyor bu arada. bilgisayar ile alakalı büyük ihtimalArtık çalışıyor.
Forum Güzel Olmuş Ama Tema Ve Renkler SarmadıSon güncellemeden sonra renkler baya gitmiş
Açık havada kullanmak için geliştirilmiş bir şey değilki hocam zaten karanlık mod. Koyu renklerde ekran pikselleri daha az ışık verir. Yani çoğu uygulamada açık temaya göre daha az görürsün. Bu tasarım bana daha renkli daha açık geldi aslında güzel duruyor.Bendede karanlık mod açıkta renkler baya soluk dışarda falan güneş altında bakınca rütbelerde göndergelerde anlaşılmaz