Vartex
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Dahası
+115 bne
+115 bne
yararlı mesaj (!)12-15 arası.
en düşüğü 13 falandır maks 35Arkadaşlar Tamamen Forum Dışı Bir Konu Farkındayım Gerçekten Çok Merak ettiğim Bir konu
Yaşım: 24
"Kötü" kelimesini nerde gördün acaba?Ne güzel düşük yaş olunca kötü olmuyor bu insanlar forundan bir şeyler öğreniyor bir şeyler öğretiyor bir nevi dostluk kuruluyor burada 10 yaşındaki çocuk 24 yaşındaki adama PC toplamasında yardımcı oluyorsa @Abdullah Hacıgül bir şeyler başarmış demektir
yok kötü dedin diye demiyorum ki yani küçük yaş ortalama deyince sanki ana okulu gibi olucakmış gibi bir hava yaratıyor ya ondan dedim kötü olmuyor derkenki kastım iyi oluyor demeye çalışmaktı"Kötü" kelimesini nerde gördün acaba?
Yaşım 12en düşüğü 13 falandır maks 35
3gün önce gelmişin öncekilerden bahsediyordumYaşım 12
deme be abi keskeKeşke tüm takipçilerim 8-10 yaşlarında olsa bu yaşlardaki çocukların işlemcilerle ekran kartları ile karşılaştırma ve bilgi içerikleri ile beslenmesi muazzam olurdu...
HaklısınKeşke tüm takipçilerim 8-10 yaşlarında olsa bu yaşlardaki çocukların işlemcilerle ekran kartları ile karşılaştırma ve bilgi içerikleri ile beslenmesi muazzam olurdu...
Bir de moruq everest, gamepower mükemmel diyen takipçiler olabilirdi.Keşke tüm takipçilerim 8-10 yaşlarında olsa bu yaşlardaki çocukların işlemcilerle ekran kartları ile karşılaştırma ve bilgi içerikleri ile beslenmesi muazzam olurdu...