Forza 4 mü 5 mi almalıyım

Hamo

80+
Reaksiyon skoru
2
İ7 8750h ve Gtx 1060 6gb 16gb ramli bir laptopum var
Forza 4 ü game pass ile 2 ay oynadım ve 5 i almayı düşünüyorum Yüksek ayarlarda oynatır mı 60 fps nin üstünde

Forza 4 ü game pass ile 2 ay oynadım ve 5 i almayı düşünüyorum Yüksek ayarlarda oynatır mı 60 fps nin üstünde
high da 70 80 fps alırsın fh5 de
ultrada 45 50lere düşer ama high da bile grafikler güzel

oynatır

hocam başlıkla farklı bi açıklama ama neyse :d yüksekte 60 + oynatmaz diye düşünüyom yani takılmalar yaşarsın gibi çünkü yeni nesil orta düşük kartlarda bile o fpsyi anca alıyo bi araştırıp dönüş yapayım bence

hocam başlıkla farklı bi açıklama ama neyse :d yüksekte 60 + oynatmaz diye düşünüyom yani takılmalar yaşarsın gibi çünkü yeni nesil orta düşük kartlarda bile o fpsyi anca alıyo bi araştırıp dönüş yapayım bence
yüksekte +60 rahat bi şekilde oynatır 1060 güçlü kart

hocam
43 fps en lowda hadi optimizasyonu falan düzeltilmiş desen 50 fps
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yüksekte +60 rahat bi şekilde oynatır 1060 güçlü kart
hocam adam highdan bahsediyor hiç sistem inceleme videosu izlemedin mi yeni nesil kartlarda yapıyolar ve öyle ahım şahım fps alan alt segment pc yok

hocam

43 fps en lowda hadi optimizasyonu falan düzeltilmiş desen 50 fps
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam adam highdan bahsediyor hiç sistem inceleme videosu izlemedin mi yeni nesil kartlarda yapıyolar ve öyle ahım şahım fps alan alt segment pc yok
tamam oynatır

Geri