high da 70 80 fps alırsın fh5 deİ7 8750h ve Gtx 1060 6gb 16gb ramli bir laptopum var
Forza 4 ü game pass ile 2 ay oynadım ve 5 i almayı düşünüyorum Yüksek ayarlarda oynatır mı 60 fps nin üstünde
hocam başlıkla farklı bi açıklama ama neyse :d yüksekte 60 + oynatmaz diye düşünüyom yani takılmalar yaşarsın gibi çünkü yeni nesil orta düşük kartlarda bile o fpsyi anca alıyo bi araştırıp dönüş yapayım benceİ7 8750h ve Gtx 1060 6gb 16gb ramli bir laptopum var
Forza 4 ü game pass ile 2 ay oynadım ve 5 i almayı düşünüyorum Yüksek ayarlarda oynatır mı 60 fps nin üstünde
yüksekte +60 rahat bi şekilde oynatır 1060 güçlü karthocam başlıkla farklı bi açıklama ama neyse :d yüksekte 60 + oynatmaz diye düşünüyom yani takılmalar yaşarsın gibi çünkü yeni nesil orta düşük kartlarda bile o fpsyi anca alıyo bi araştırıp dönüş yapayım bence
43 fps en lowda hadi optimizasyonu falan düzeltilmiş desen 50 fpsİ7 8750h ve Gtx 1060 6gb 16gb ramli bir laptopum var
hocam adam highdan bahsediyor hiç sistem inceleme videosu izlemedin mi yeni nesil kartlarda yapıyolar ve öyle ahım şahım fps alan alt segment pc yokyüksekte +60 rahat bi şekilde oynatır 1060 güçlü kart
tamam oynatırhocam
43 fps en lowda hadi optimizasyonu falan düzeltilmiş desen 50 fps
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam adam highdan bahsediyor hiç sistem inceleme videosu izlemedin mi yeni nesil kartlarda yapıyolar ve öyle ahım şahım fps alan alt segment pc yok
Gamepass almalısın tşk.İ7 8750h ve Gtx 1060 6gb 16gb ramli bir laptopum var