SteamdeNerde 90 lira
SteamdeNerde 90 lira
500 liran varsa ver alıyım .
Öncelikle oyun 500 lira değil 92 lira. Cahilliğini belli etme. Ardından ise oyunu ücretli alanlar enayi mi? Bana bunu söyle?500 liran varsa ver alıyım .
Hatta istersen xbox game pass alıp aylık 30 tl ödeyerek forzayada ve 100 oyuna erişebilirsin ben ondan kullaıyorumNerde 90 lira
Gereksiz insanlar klübüne hoş geldin.Bu arada yazmak yerine "by the way" yazmak mı?![]()
Sadece Forza Horizon oynanacaksa GamePass alınmamalı, ama evet GamePass'den bayağı faydalanmıştım 6 aylık bedava kodlarımı kullandım bir sürü oyun oynadım.Hatta istersen xbox game pass alıp aylık 30 TL ödeyerek forzayada ve 100 oyuna erişebilirsin ben ondan kullaıyorum
Burası bir Türk forumu burada Türkçe konuşulur. Diğer forumda bunu yazsan ban yemiştin. "Klübüne" değil kulübüne diye yazılır bu arada.Gereksiz insanlar klübüne hoş geldin.
Teşekkür ederim kanka . Burda o kadar spastik var ki kendi para verdi diye millette ödemek zorundaymış gibi havliyorlar . İyi olmuş diyor ********** Pc de bişey yok ama kendi kendine tribe girdi .
Eyvallah yardım için teşekkürlermalwarebytes ve kaspersky ile tam tarama yapın ve indirimleri bekleyin hocam bence. Yaz indirimleri bayağı sağlam oluyor, 1,5 ay sonra başlar muhtemelen.
Edebiyat hocasıda olmuşsun şükürler olsun . Senin gibi her forumda kronik rahatsızlar var alıştık "normal" insanlar olarak .Konuşmayı öğren, forum dilini öğren, Türkçe öğren bana salla sonra.
Hocam kasma donma gibi bir şey var mı acaba oyunda?Öncelikle oyun 500 lira değil 92 lira. Cahilliğini belli etme. Ardından ise oyunu ücretli alanlar enayi mi? Bana bunu söyle?
Oyunu aldım ben enayi miyim?
Evet kasma yok da çökme mevcut.Hocam kasma donma gibi bir şey var mı acaba oyunda?
Edebiyat hocası olmasam bile kimsenin kimseye "köpek, spastik engelli" demesine izin vermem.Edebiyat hocasıda olmuşsun şükürler olsun . Senin gibi her forumda kronik rahatsızlar var alıştık "normal" insanlar olarak .
Edebe edep ile yaklaşırız . Hoş sağ kulağından bakınca sol taraf gözüken biriyle neyi tartışıyorsam . Sen sen ol toksiklik yapma yardımcı olamayacağın bir konu ise sus . Git Tdk'da işe başla vs vs ... Hadi Eyvallah .Evet kasma yok da çökme mevcut.
Edebiyat hocası olmasam bile kimsenin kimseye "köpek, spastik engelli" demesine izin vermem.