Forza 4 virüs hatası

500 liran varsa ver alıyım .

90 lira dostum. Steam yaz indirimlerini beklersen eğer 40’a kadar düşme ihtimali bile var. Ayrıca tortentten indirdiysen gerçek virüsde olabilir.

500 liran varsa ver alıyım .
Öncelikle oyun 500 lira değil 92 lira. Cahilliğini belli etme. Ardından ise oyunu ücretli alanlar enayi mi? Bana bunu söyle?
Oyunu aldım ben enayi miyim?

Ekler

• 1616013985309.png
    1616013985309.png
    184.8 KB · Hit: 39
Bu arada yazmak yerine "by the way" yazmak mı? 🤦‍♂️
Gereksiz insanlar klübüne hoş geldin.
Post automatically merged:

Hatta istersen xbox game pass alıp aylık 30 TL ödeyerek forzayada ve 100 oyuna erişebilirsin ben ondan kullaıyorum
Sadece Forza Horizon oynanacaksa GamePass alınmamalı, ama evet GamePass'den bayağı faydalanmıştım 6 aylık bedava kodlarımı kullandım bir sürü oyun oynadım.

Gereksiz insanlar klübüne hoş geldin.
Burası bir Türk forumu burada Türkçe konuşulur. Diğer forumda bunu yazsan ban yemiştin. "Klübüne" değil kulübüne diye yazılır bu arada.

Teşekkür ederim kanka . Burda o kadar spastik var ki kendi para verdi diye millette ödemek zorundaymış gibi havliyorlar . İyi olmuş diyor ********** Pc de bişey yok ama kendi kendine tribe girdi .

malwarebytes ve kaspersky ile tam tarama yapın ve indirimleri bekleyin hocam bence. Yaz indirimleri bayağı sağlam oluyor, 1,5 ay sonra başlar muhtemelen.

malwarebytes ve kaspersky ile tam tarama yapın ve indirimleri bekleyin hocam bence. Yaz indirimleri bayağı sağlam oluyor, 1,5 ay sonra başlar muhtemelen.
Eyvallah yardım için teşekkürler
Post automatically merged:

Konuşmayı öğren, forum dilini öğren, Türkçe öğren bana salla sonra.
Edebiyat hocasıda olmuşsun şükürler olsun . Senin gibi her forumda kronik rahatsızlar var alıştık "normal" insanlar olarak .

Öncelikle oyun 500 lira değil 92 lira. Cahilliğini belli etme. Ardından ise oyunu ücretli alanlar enayi mi? Bana bunu söyle?
Oyunu aldım ben enayi miyim?
Hocam kasma donma gibi bir şey var mı acaba oyunda?

Aga torrent indirince online oynayamıyor zaten niye bu kadar triggerlanıyosunuz ki size bir zararı yok ( oyunu satın alan biri olarak söylüyorum)

Evet kasma yok da çökme mevcut.

Edebiyat hocası olmasam bile kimsenin kimseye "köpek, spastik engelli" demesine izin vermem.
Edebe edep ile yaklaşırız . Hoş sağ kulağından bakınca sol taraf gözüken biriyle neyi tartışıyorsam . Sen sen ol toksiklik yapma yardımcı olamayacağın bir konu ise sus . Git Tdk'da işe başla vs vs ... Hadi Eyvallah .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,551
Üyeler
190,930
Son üye
efe saisho
Geri