Neler Yeni

Forza 5 arc b580 düşük fps

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet berkay
Valorant oynamak için w11 de Secure boot açmak lazım olduğu için biostan yapmaya çalıştım videolara bakaraktan ama benim anakarttakilerin aynısı yoktu bi kişide bulmuştum ve Secure bootu açtım ama ondan önce yanlışlıkls bir şeye bastım ve neye bastığımı unuttum ve biostan çıkınca Secure boot açıktı ve valorant çok dönüyordu sürekli bir şekilde bende sinirlenip çıktım f5 girdim 160 fps aldığım oyundan 90 fps alıyordum ve görüntünün keskinliği gitmişti tekrar biosa girdim Secure boot ü kapattım ama bişey fark etmedi gtx 1650 lı laptopumda da f5 de fps düşüşü yaşamıştım. Arc b580 de sadece şuan f5 de sorun var eski laptopta da aynısıydı korkum Allah korusun da diğer oyunlarda da böyle sorun çıkartırsa diye korkuyorum
Anakart : h610m h v2 gigabyte ben exit desployed mode a basmıştım galiba ama

Ekler

• IMG_20250115_002107.jpg
    IMG_20250115_002107.jpg
    187.4 KB · Hit: 18

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,864
İsim
Hacı
Sıfırla BIOS u.
Sonra açarsın secure boot u.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valorant oynamak için w11 de Secure boot açmak lazım olduğu için biostan yapmaya çalıştım videolara bakaraktan ama benim anakarttakilerin aynısı yoktu bi kişide bulmuştum ve Secure bootu açtım ama ondan önce yanlışlıkls bir şeye bastım ve neye bastığımı unuttum ve biostan çıkınca Secure boot açıktı ve valorant çok dönüyordu sürekli bir şekilde bende sinirlenip çıktım f5 girdim 160 fps aldığım oyundan 90 fps alıyordum ve görüntünün keskinliği gitmişti tekrar biosa girdim Secure boot ü kapattım ama bişey fark etmedi gtx 1650 lı laptopumda da f5 de fps düşüşü yaşamıştım. Arc b580 de sadece şuan f5 de sorun var eski laptopta da aynısıydı korkum Allah korusun da diğer oyunlarda da böyle sorun çıkartırsa diye korkuyorum
Anakart : h610m h v2 gigabyte ben exit desployed mode a basmıştım galiba ama
Sıfırla BIOS u.
Sonra açarsın secure boot u.
Aga onun nasıl yapıldığını bilmiyorum
Bilgisayarcıya götürmek istemiyorum

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,864
İsim
Hacı
Aga onun nasıl yapıldığını bilmiyorum
Bilgisayarcıya götürmek istemiyorum
En sağ yukarıdan exit sekmesine gel.
Restore optimized default seç evet de sonra kaydet çık.
Yeniden başlarken BIOS aç.
XMP, RESİZE BAR, secure boot aç bu kadar.

Top Bottom