Yardım Forza Horizon 4 açılmıyor

Wstn

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar forzaya steamdan girmeye çalıştığımda oynuyor gözüküyorum ama oynayamıyorum ve pc çöküyor normalde oynayabiliyordum çözümü nedir bilen varmı?

Sistem;
RTX 3060
RYZEN 5600G
16GB ram
sistemle alakası olabileceğini düşünmüyorum şahsen

Arkadaşlar forzaya steamdan girmeye çalıştığımda oynuyor gözüküyorum ama oynayamıyorum ve pc çöküyor normalde oynayabiliyordum çözümü nedir bilen varmı?

Sistem;
RTX 3060
RYZEN 5600G
16GB ram
Aynısı arkadaşımda da oluyor bir şekilde grafikleri düşürüp deneyebilme şansın var mı?

Sistem;
RTX 3060
RYZEN 5600G
16GB ram
Bendede oluyor nadiren bazı kişilerde oyun silinip yuklenmesine rağmen düzelmiyor forza 4 o konuda sikintili bir oyun çözümler sınırlı malesefki

geç gördüm kusura bakma malasef oyun açılmıyor grafik düşürme şansımda yok o yüzden
bende de aynı sorun var uzun bir aradan sonra 2 gün önce indirdim . Bu gün girmeye çaliştım falakat giremedim . Soru %99 bellek kullanıp kapatıyor oyun kendini açılmadan.

benim yeni aldığım sistemde de aynı sorun var eski laptopumda hala oynayabiliyorum (1060, 6700hq) ama yeni sistemimde açılmıyor oyun.
Bir çok foruma baktım fakat çözüm bulamadım. Silip geri yüklemeyi, yeni xbox hesabı açmayı, grafikleri aşırı düşürmeyi, benchmarkla önerilen grafikte oynamayı denedim.

Sonuç olarak oyunu oynamıyorum artık, çözüm bulan olursa takipte olacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,211
Üyeler
198,081
Son üye
AD4PTe
Geri