5in haritası yüzünden daha cazip geliyor ama en düşük versiyonunu aldığım için mutsuzumşuan en üst paket 87 TL çok yarış oynamam arada gamepassten 5 oynuyordum ama 4 daha çok ilgimi çekiyor csde kasa kasıp almayı düşünüyorum ne dersiniz
ozaman kasa kasıp satıp alayım indirimin bitmesine çok varbende 5 de var 4 de var 4 daha keyifli geliyor ancak 5 in haritası daha güzel
bide 5 te beni oyundan atıyor bi süre sonra hatasız crash veriyor yani
alınır.şuan en üst paket 87 TL çok yarış oynamam arada gamepassten 5 oynuyordum ama 4 daha çok ilgimi çekiyor csde kasa kasıp almayı düşünüyorum ne dersiniz
bende 4ün haritasını sevdim birde en üst pakette lego araçları filanda var5in haritası yüzünden daha cazip geliyor ama en düşük versiyonunu aldığım için mutsuzum
200tl farka değer mi kibende 4ün haritasını sevdim birde en üst pakette lego araçları filanda var
fh4 60 ultimate paketi 100 lira fark 40 tl200tl farka değer mi ki
Lego araçlarını kullanmazsın ama lego ek paketinde baya vakit geçirirsin.Lego araçlarının bi numarası yok.bende 4ün haritasını sevdim birde en üst pakette lego araçları filanda var
kesinlikle al pcmi daha 5 gündür aldım 25 saat oynamışım 5 gündeşuan en üst paket 87 TL çok yarış oynamam arada gamepassten 5 oynuyordum ama 4 daha çok ilgimi çekiyor csde kasa kasıp almayı düşünüyorum ne dersiniz
ultimate paketmi delux paketmiLego araçlarını kullanmazsın ama lego ek paketinde baya vakit geçirirsin.Lego araçlarının bi numarası yok.
5ten bahsediyorum 4te full paket var zatenfh4 60 ultimate paketi 100 lira fark 40 TL