Neler Yeni

Forza horizon 4 almak istiyoeum ama 500 lira

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,714
İsim
rada
Arkadaşlar microsoft mağazada 500 lira fakat internette 30-50 lira arası fiyatlara hesap olarak satan siteler var oyunu online oynamayı çok istiyorum bildiğiniz güvenilir site varmı?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,098
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
O sitelerde hesap satıyorlar, ben olsam 40-50 kişiyle aynı hesap kullanmazdım.
Onun yerine Xbox Game Pass alabilirsin, her ay belli bir ücret oynayarak bir çok oyuna erişebiliyorsun.
Forza Horizon 4 dışında da bir çok güzel oyun mevcut.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Arkadaşlar microsoft mağazada 500 lira fakat internette 30-50 lira arası fiyatlara hesap olarak satan siteler var oyunu online oynamayı çok istiyorum bildiğiniz güvenilir site varmı?
500 liralık oyunu 30 liraya satan siteler mantık olarak güvenilir olamaz. Verdikleri hesaplar hem çalıntı hem de aynı hesabı birden fazla kişiye satıyorlar.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,714
İsim
rada
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
500 liralık oyunu 30 liraya satan siteler mantık olarak güvenilir olamaz. Verdikleri hesaplar hem çalıntı hem de aynı hesabı birden fazla kişiye satıyorlar.
Hocam alanlar genellikle memnun kalıyor ama bende pek güvenemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O sitelerde hesap satıyorlar, ben olsam 40-50 kişiyle aynı hesap kullanmazdım.
Onun yerine Xbox Game Pass alabilirsin, her ay belli bir ücret oynayarak bir çok oyuna erişebiliyorsun.
Forza Horizon 4 dışında da bir çok güzel oyun mevcut.
Hocam hesap olarak verilmesindeki mantığı biliyorsanız açıklarmısınız 30 kişi aynı aanda oyuna nasıl giriyor.

Akhilleus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ulaş
Xbox game pass almalısın, çok cüzi bir fiyata aylık ödeme şeklinde oynayabilirsin. FH4 kendi oyunları olduğu için süresiz şekilde sunuluyor. Yani oyunun müşteriye sunulan kütüphane de kaldırılma gibi bir imkanı yok.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,098
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Hocam hesap olarak verilmesindeki mantığı biliyorsanız açıklarmısınız 30 kişi aynı aanda oyuna nasıl giriyor.
Detaylı bilgim yok ancak bildiğim kadarıyla herkes çevrimdışı olarak oynuyor. Çevrimiçi oynamanın mümkün olmaması lazım.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,714
İsim
rada
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xbox game pass almalısın, çok cüzi bir fiyata aylık ödeme şeklinde oynayabilirsin. FH4 kendi oyunları olduğu için süresiz şekilde sunuluyor. Yani oyunun müşteriye sunulan kütüphane de kaldırılma gibi bir imkanı yok.
Hocam nereden alabilirim ve aylık kaç para link koyarmısınız.

Dearreis

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Ahmet Yavaş
İndirime girmesini bekleyin hocam, o zamana kadar game pass alın aylık 30tl.
Eğer araba yarışı oynamak istiyorsanız ea play game pass şuan için aylık 8tl ve nfs heat, nfs payback gibi sağlam oyunlar var. BF1-BF5 falan da var.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,714
İsim
rada
İndirime girmesini bekleyin hocam, o zamana kadar game pass alın aylık 30tl.
Eğer araba yarışı oynamak istiyorsanız ea play game pass şuan için aylık 8tl ve nfs heat, nfs payback gibi sağlam oyunlar var. BF1-BF5 falan da var.
Hocam indirime girdiğinde kaç tl olur peki?

Hocam aylık 30tl 1 yılda 360tl yapıyor 2 yılda 720tl ben oyun aldığım zaman uzun süre kütüphanemde kalsın isterim canım sıkılınca oynamak için bence bu bana göre değil en mantıklısı indirim bekliyim.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,098
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Hocam indirime girdiğinde kaç TL olur peki?

Hocam aylık 30tl 1 yılda 360tl yapıyor 2 yılda 720tl ben oyun aldığım zaman uzun süre kütüphanemde kalsın isterim canım sıkılınca oynamak için bence bu bana göre değil en mantıklısı indirim bekliyim.
Eskiden ilk ay 6 TL, diğer aylar 15 TL idi ancak zam geldi, uzun süredir her ay 30 TL.
GamePass içerisinde başka oyunlar olduğunu ve sürekli yeni oyunlar eklendiğini de eklemek isterim.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Hocam indirime girdiğinde kaç TL olur peki?

Maalesef iki türlüde cep yakan bir oyun hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,506
Üyeler
168,948
Son üye
juwq
Top Bottom