Forza Horizon 4 araba zor dönüyor

Droni

80+
Reaksiyon skoru
3
Öncelikle selamlar Forza Horizon 4 te g29 kullanıyorum direksiyon 900 derece. Oyunda ufak bir virajda direksiyonu çok fazla döndürmem gerekiyor tekerler küçük dönüyor ve dış kameradan tekerlere baktığımda tekerler oyunda sona gelmişken ben direksiyonu biraz daha çevirebiliyorum yani biraz ölü bölge mevcut bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Öncelikle selamlar Forza Horizon 4 te g29 kullanıyorum direksiyon 900 derece. Oyunda ufak bir virajda direksiyonu çok fazla döndürmem gerekiyor tekerler küçük dönüyor ve dış kameradan tekerlere baktığımda tekerler oyunda sona gelmişken ben direksiyonu biraz daha çevirebiliyorum yani biraz ölü bölge mevcut bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Ölü bölge için ayarlardan ayar kısmı var.
Deneyerek en ideal ayarı bulabilirsin.

ne kadar ayar yaparsan yap forza horizon 4 direksiyonla oynanmıyor. özellikle yarışlarda direksiyon yük olmaktan başka bir şey değil. tavsiyem o oyunu kol ile oynaman. direksiyon ile oynanacak oyunlar daha simülasyon oyunlar. assetto corsa, project cars 2, iracing, automobilista gibi simülasyonlardan daha çok keyif alırsın g29 ile.

Ayarlar-Zorluk ayarları-Direksiyon'u Simülasyon'e alın

Teşekkürler cevaplar için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eve gidince deneyeceğim
Denedim de olmadı oyun kendinden iyice soğutuyor. Umarım oyun steam'e yeni çıktı diye böyledir.

Geri