Yıllardır direksiyonsuz oynuyorum araba yarışlarını, keyif alarak oynuyorum. Bence verir.Aşırı derecede almak istiyorum ama direksiyonsuz keyif vereceginide düsünmüyorum sizde yine de klavyeyle oynamak icin almaya deger mi?
ben direksiyonla oynuyodum fazlasıyla zevk veriyor klavyeylede verirAşırı derecede almak istiyorum ama direksiyonsuz keyif vereceginide düsünmüyorum sizde yine de klavyeyle oynamak icin almaya deger mi?
tabii ki verir hatta ben direksiyon yerine klavye ile oynayamayi seviyorumAşırı derecede almak istiyorum ama direksiyonsuz keyif vereceginide düsünmüyorum sizde yine de klavyeyle oynamak icin almaya deger mi?
150 ligi toslayla 130 a almayı planlıyorum ama bilemedimniye zevk vermesin? verir ama direksiondaki kadar değil tabikide eğer 90tl ye alacaksanız kesinlikle değer sonuna kadar.
eskiden most wanted falan klavyeyle zevk verirdi ama gecen asetta corsa aldım geri iade ettim yarım saatte sarmadı kontroller zor geldi klavyeden mi bilemedim.tabii ki verir hatta ben direksiyon yerine klavye ile oynayamayi seviyorum
ben alırımda normalde asetto corsa maceram oldu keyif alamadım oyun kaynaklıda olabilir tabii f1 2015 oynuyorum sarıyor.Yıllardır direksiyonsuz oynuyorum araba yarışlarını, keyif alarak oynuyorum. Bence verir.
130 da alacaksanız değer150 ligi toslayla 130 a almayı planlıyorum ama bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
eskiden most wanted falan klavyeyle zevk verirdi ama gecen asetta corsa aldım geri iade ettim yarım saatte sarmadı kontroller zor geldi klavyeden mi bilemedim.