Forza Horizon 4 lastik dumanları yok

Xpecto

80+
Reaksiyon skoru
126
Arkadaşlar şimdi fark ettim araçların lastiğinden duman çıkmıyor bunun sebebi grafik ayarları ile mi ilgili yoksa başka bir ayar mı var?

Arkadaşlar şimdi fark ettim araçların lastiğinden duman çıkmıyor bunun sebebi grafik ayarları ile mi ilgili yoksa başka bir ayar mı var?
Horizon 5'te kontrol ayarlarından lastik yakma'yı kozmetik olarak değiştirince düzeliyordu, Horizon 4'tede öyledir.

Grafik ayarı olma olasılığı yüksek az da olsa çıkması lazım grafik ayarını yükseltmeyi dene.

Grafik ayarlarındaki partikül efektlerini ilgilendiren ayarlardan kaynaklı olabilir. Şu an FH4 oynuyor olsaydım ayarlara göz atardım ancak ayarlara bakmam şu an baya zor. O yüzden tahminen bir cevap veriyorum. Aklıma şu an 2 ihtimal geliyor :

-NVIDIA ekran kartı kullanıyorsan belki NVIDIA Denetim Masası'ndan tüm ayarları "Yüksek Performans" moduna almışsındır ve o yüzden ekran kartını yordurmuyordur.

veya

-Oyunun ayarlarından kaynaklıdır.

Grafik ayarlarındaki partikül efektlerini ilgilendiren ayarlardan kaynaklı olabilir. Şu an FH4 oynuyor olsaydım ayarlara göz atardım ancak ayarlara bakmam şu an baya zor. O yüzden tahminen bir cevap veriyorum. Aklıma şu an 2 ihtimal geliyor :

-NVIDIA ekran kartı kullanıyorsan belki NVIDIA Denetim Masası'ndan tüm ayarları "Yüksek Performans" moduna almışsındır ve o yüzden ekran kartını yordurmuyordur.

veya

Amd kullanıyorum grafikleri arttırdım yeniden başlatıp deniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya

partikül ayarım yüksekte acaba başka bir sebebi olabilir mi?

Oyunda yaz mevsiminde misiniz, yoksa kış mevsiminde mi?

Kış olduğu için olur o, bende aynı şeyi yaşadım.
İlkbahar veya Yaz mevsimlerinde lastik dumanı çıkıyor çünkü

Lastikten,mevsimden,arabanın gücünden bile fark ediyo oyunda zaten çok fazla duman çıkmıyo arabalardan drift atınca falan çok çıkıyo zaten ama mevsim şuan kış olması lazım oyunda kışın duman baya az çıkıyo

eyvallah sağolun
Kış olduğu için olur o, bende aynı şeyi yaşadım.
İlkbahar veya Yaz mevsimlerinde lastik dumanı çıkıyor çünkü
Lastikten,mevsimden,arabanın gücünden bile fark ediyo oyunda zaten çok fazla duman çıkmıyo arabalardan drift atınca falan çok çıkıyo zaten ama mevsim şuan kış olması lazım oyunda kışın duman baya az çıkıyo

Geri