Cevizli sucuk
80+ Bronze
5 tl daha ver ue al sırf lego bile 25 tl normalde
İzle videoyu
Mesaj otomatik birleştirildi:
İzle videoyu
Hocam bu kartlari uygulama ile mi dusuyorsunuz yoksa kendiniz mi oynuyorsunuzParan ucu ucuna yetmiyorsa koleksiyon kartı düşürerek bakiyeni arttırabilirsin.
Aşağıdaki oyunların hepsinin koleksiyon kartları oyundan daha pahalı.
Dolayısıyla kartındaki 4 TL ile bu oyunlardan alıp kart düşürdükten sonra o kartları pazardan satabilirsin.
Ben bu şekilde 30-40 TL'ye yakın para kazandım ve kazanmaya devam ediyorum.
Haftalardır bu indirimi bekliyorum, bu gördüğün benim sepetim. Kendim yapmadığım bir şeyi kimseye önermem.
(Kart düşürmek için Steam'deki 5 dolar barajını açman gerekir.)
Alıntıyı görüntüle
Ben bu arabalara asik oldum. Bizim arkadasin xboxu vardi orda 4 5 saat oynamistim forzayi sans carkindan 7 8 tane efaanevi araba felan cikardim onlari kullanırken cok hosuma gitti. Bende ultimate aldim bu vasitayla5 TL daha ver ue al sırf lego bile 25 TL normalde
İzle videoyu
Hayırlı olsun ue çok avantajlı oyuna girdiğin gibi 10 larca araba verecek oyun içinde daha fazla Xp daha fazla para verecek vip olduğundan dolayı sırf lego bile 25 tl bu pakete dahil sanki sadece normal forza ve logoyu alıyor sayılıyorsun yanında verdikleri beleş gibiHocam bu kartlari uygulama ile mi dusuyorsunuz yoksa kendiniz mi oynuyorsunuz
Ben bu arabalara asik oldum. Bizim arkadasin xboxu vardi orda 4 5 saat oynamistim forzayi sans carkindan 7 8 tane efaanevi araba felan cikardim onlari kullanırken cok hosuma gitti. Bende ultimate aldim bu vasitayla
Idle Master uygulamasıyla düşürüyorum. Her oyuna 2-3 saat zaman ayırmak hiç mantıklı değil.Hocam bu kartlari uygulama ile mi dusuyorsunuz yoksa kendiniz mi oynuyorsunuz
Bir çok Zup oyunu kâr ettiriyor, yani yapabilirsin ben öneririm.Zup çok işe yarıyor mu @Emir Aydın bende deneyeyim mi
O zaman bende alayim. Tum tup serisini aliyorum. Peki dlcleri ucretsiz yaziyor. Onlardan da kart dusuyomu. Oyunun kendisini alinca. Yani uygulama dlcden de kart dusurebiliyor mu?Idle Master uygulamasıyla düşürüyorum. Her oyuna 2-3 saat zaman ayırmak hiç mantıklı değil.
Bir çok Zup oyunu kâr ettiriyor, yani yapabilirsin ben öneririm.
Tüm Zup'lar kâr ettirmiyor, hepsini almanı tavsiye etmem. Diğerlerinden ettiğin kârı onlarda kaybedersin.O zaman bende alayim. Tum tup serisini aliyorum. Peki dlcleri ucretsiz yaziyor. Onlardan da kart dusuyomu. Oyunun kendisini alinca. Yani uygulama dlcden de kart dusurebiliyor mu?
Bunu attigin iyi oldu eyw yoksa hepsini alacaktim. Dlcler kismini bende bilmiyorum. Bi baksana dlcye gelince steam koleksiyon kartlari ibaresi orda da varTüm Zup'lar kâr ettirmiyor, hepsini almanı tavsiye etmem. Diğerlerinden ettiğin kârı onlarda kaybedersin.
Hangi oyunlardan kâr edebileceğini anlayacağını şu konuda anlatmıştım.
DLC'ler kart düşürmez diye biliyorum.Steam Kart Düşürme Olayı Nedir?
Bu yaz indirimi konularında önerenleri gördüm steamin web sitesinde var ama pek bir şey anlamadım detaylı anlatacak var mıforum.donanimarsivi.com
Hangi oyunun DLC'si ise o özellikler gözüküyordur.Bunu attigin iyi oldu eyw yoksa hepsini alacaktim. Dlcler kismini bende bilmiyorum. Bi baksana dlcye gelince steam koleksiyon kartlari ibaresi orda da var