Neler Yeni

Forza Horizon 5 araç listesi resmi olarak yayınlandı.

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Sefa
BMW'siz hiç olmamış. Umarım zamanla eklerler

johndoe

80+
yarış oyunlarında hikayeyi yıllardır nfs deniyor ama henüz tutan olmadı. bu oyun iste belki gelmiş geçmiş en çok satan arcade oyun olabilir. 4'ten bahsediyorum.

söyle bir kaynak da bırakayım. tek oyunun bundan daha fazla satmışlığı varsa paylaşırsan sevinirim. benim için de bilgi olur. (https://www.turkmmo.com/forza-horizon-4-12-milyon-oyuncu-sayisini-geride-birakti-h132762.html)

Yarış oyununda hikaye gayette güzel olur, bunu yapan oyunlar var Driver gibi tarihte gayet hoş şekilde.

Ne kadar çok satması bir oyunun ne kadar iyi oldugunu göstermez. Bir kere çogu platform'da var şu an FH4 Steam dahil, ve Xbox ile geliyordu Xbox aldıgınızda Forza'da satın almış oluyordunuz. Bunlar düşünüldügünde zaten rakam dogal yüksek olur.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Ne kadar çok satması bir oyunun ne kadar iyi oldugunu göstermez.
neden göstermesin ki? iyi oyun çok satar. iyi olup da az satan bir oyun ben bilmiyorum. ya da mükemmel, puanları 90nın üzerinde olup da az satmış bir oyun da bilmiyorum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Liste uzun. Bu araçların çıkışında oyunda olacağı, daha sonra güncellemelerle artacağı yazılmış. Hepsini buraya yazmak yerine link bırakıyorum;

Şubatta kış indirimine doğru alabilirim sanırsam.
Alıcam ama yaz'a kadar %100 alıcam boşverdim minecraft'ı.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
BMW'siz hiç olmamış. Umarım zamanla eklerler
bu listenin tamamı değil. şu anda kesin olan kısmı. daha da illa ki eklenir kasıma kadar. daha sonra da oyun çıktıktan sonra eklenecek çok sayıda araç olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şubatta kış indirimine doğru alabilirim sanırsam.
Alıcam ama yaz'a kadar %100 alıcam boşverdim minecraft'ı.
şubatta indirime girmeyebilir. microsoft flight sim hala indirime girmedi mesela. bu oyun da çıktıktan sonra uzunca süre (belki 1 yıl) indirime girmeyebilir.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bu listenin tamamı değil. şu anda kesin olan kısmı. daha da illa ki eklenir kasıma kadar. daha sonra da oyun çıktıktan sonra eklenecek çok sayıda araç olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şubatta indirime girmeyebilir. microsoft flight sim hala indirime girmedi mesela. bu oyun da çıktıktan sonra uzunca süre (belki 1 yıl) indirime girmeyebilir.
Beklerim.
Zaten alsam da oynayamayacağım hemen.
Gerekirse yaz'ı beklerim.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
1631285018125.png

Suprrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

johndoe

80+
neden göstermesin ki? iyi oyun çok satar. iyi olup da az satan bir oyun ben bilmiyorum. ya da mükemmel, puanları 90nın üzerinde olup da az satmış bir oyun da bilmiyorum.

Basbaya göstermez. Quality not quantity diye boşuna denmez. PUBG'de bol bol sattı ilk çıktıgında ama ÇÖP bir motoru vardı sonuna kadar. Kalitesi çöpten beterdi hatta.

Günümüz gibi pazarlamanın bu kadar bol oldugu, Twitch gibi kadınların mikrofonu yalayarak para kazandıgı platformun başlı başına meşhur ettigi oyunlar dolu. Popülerite yayıncılar arasında azalınca satılması bitmiş oyunlar. Hiç bir işe yaramayacak looter shooter'lar dolu.

İyi olup az satan oyunda var, Immortal: Unchained öyleydi. Son 5 sene içerisinde oynadıgım en iyi oyunlardan biri indie firma yaptıgından pazarlaması iyi olamadıgından bir yere kadar geldi ve firma direk Block n Load oyununa atladı.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Basbaya göstermez. Quality not quantity diye boşuna denmez. PUBG'de bol bol sattı ilk çıktıgında ama ÇÖP bir motoru vardı sonuna kadar. Kalitesi çöpten beterdi hatta.

Günümüz gibi pazarlamanın bu kadar bol oldugu, Twitch gibi kadınların mikrofonu yalayarak para kazandıgı platformun başlı başına meşhur ettigi oyunlar dolu. Popülerite yayıncılar arasında azalınca satılması bitmiş oyunlar. Hiç bir işe yaramayacak looter shooter'lar dolu.

İyi olup az satan oyunda var, Immortal: Unchained öyleydi. Son 5 sene içerisinde oynadıgım en iyi oyunlardan biri indie firma yaptıgından pazarlaması iyi olamadıgından bir yere kadar geldi ve firma direk Block n Load oyununa atladı.
immortal unchained sana güzel gelmiş olabilir ama oyun dünyasının beğenmediği bir oyundu. metacritic puanı 100 üzerinden 40larda ve kullanıcı puanı 10 üzerinden 6larda. ayrıca herkese hitap edecek bir oyun da değil. oyun dünyasında bir azınlığa hitap ediyormuş ve sen de o azınlığın içindeymişsin demek ki.

twitch bu güne kadar hiç izlemedim. bir twitch hesabım bile yok. başkalarının oynamasını izlemektense kendim oynamayı tercih ediyorum. aynı şey youtube için de geçerli. o yüzden o konu hakkında bilgim yok ama şunu söyleyebilirim ki pubg ilk çıktığı zaman oyun dünyasındaki bir boşluğu doldurdu. daha sonra bütün oyunlar onun peşinden gitti. yarış oyununa bile battle royale modu geldi. diyeceğim o ki sadece senin ve benim sevmem değil, oyuncuların genelinin sevmesi bir oyunu güzel yapar.

oyuncuların genelinin sevdiğini de nasıl anlarız? satış rakamlarıyla. nfs oyunları da gamepasse dahil ama hiç biri forza horizon 4 kadar oynanmıyor.

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
bugatti falan yok AAAA

johndoe

80+
immortal unchained sana güzel gelmiş olabilir ama oyun dünyasının beğenmediği bir oyundu. metacritic puanı 100 üzerinden 40larda ve kullanıcı puanı 10 üzerinden 6larda. ayrıca herkese hitap edecek bir oyun da değil. oyun dünyasında bir azınlığa hitap ediyormuş ve sen de o azınlığın içindeymişsin demek ki.

twitch bu güne kadar hiç izlemedim. bir twitch hesabım bile yok. başkalarının oynamasını izlemektense kendim oynamayı tercih ediyorum. aynı şey youtube için de geçerli. o yüzden o konu hakkında bilgim yok ama şunu söyleyebilirim ki PUBG ilk çıktığı zaman oyun dünyasındaki bir boşluğu doldurdu. daha sonra bütün oyunlar onun peşinden gitti. yarış oyununa bile battle royale modu geldi. diyeceğim o ki sadece senin ve benim sevmem değil, oyuncuların genelinin sevmesi bir oyunu güzel yapar.

oyuncuların genelinin sevdiğini de nasıl anlarız? satış rakamlarıyla. nfs oyunları da gamepasse dahil ama hiç biri forza horizon 4 kadar oynanmıyor.

Size göre öyle, review'lar oyun zor oldugundan (çogu kumanda ile oynamaya çalışıyor bu zorlukta bir oyunu) ve bir kere oyun review'cıları bahişci şerefsizlerdir bir oranla, onlara bedava verin önceden oyunu Remnant: From the Ashes gibi, daha güzel derler halbuki o oyun Immortal'dan çöp ve zor solo play için ve hiç bir orjinalitesi yok.

Twitch izlemediyseniz anlamazsınız zaten ne demeye çalıştıgımı büyük ihtimalle, PUBG bir kere hiç bir boşlugu kapamadı, BR zaten vardı daha önceden bir kere BR bir ARMA mod'udur, PlayerUnknown bunu çöp gibi bir oyuna aktarıp parayı kaparak Hollanda'ya yerleşmiştir. O olmasa başka bir oyun olurdu onun yerine BR olarak emin olun bundan. Şu an Warzone var mesela, Siege oynardı millet PUBG olmasaydı daha çok.

Satış rakamları oyuncuların bir oyunu sevdigini göstermez. Boş boş konuşuyorsunuz anlamadan, bakın Naraka: Bladepoint, kendi çapında gayet oranlı oynayan var 10.000'lerce, ama ilk 2 saat oyunlara paso bot atılıyor kazanıp oyunu iade etmeyin diye. NFS'yi konuya sokmayın, Forza'nın çöp hikayesi esas OP.

Top Bottom