yarış oyunlarında hikayeyi yıllardır nfs deniyor ama henüz tutan olmadı. bu oyun iste belki gelmiş geçmiş en çok satan arcade oyun olabilir. 4'ten bahsediyorum.
söyle bir kaynak da bırakayım. tek oyunun bundan daha fazla satmışlığı varsa paylaşırsan sevinirim. benim için de bilgi olur. (https://www.turkmmo.com/forza-horizon-4-12-milyon-oyuncu-sayisini-geride-birakti-h132762.html)
neden göstermesin ki? iyi oyun çok satar. iyi olup da az satan bir oyun ben bilmiyorum. ya da mükemmel, puanları 90nın üzerinde olup da az satmış bir oyun da bilmiyorum.Ne kadar çok satması bir oyunun ne kadar iyi oldugunu göstermez.
Şubatta kış indirimine doğru alabilirim sanırsam.Liste uzun. Bu araçların çıkışında oyunda olacağı, daha sonra güncellemelerle artacağı yazılmış. Hepsini buraya yazmak yerine link bırakıyorum;
![]()
Forza.net: The official home of Forza
Official site for Forza Motorsport and Forza Horizon gamesforzamotorsport.net
bu listenin tamamı değil. şu anda kesin olan kısmı. daha da illa ki eklenir kasıma kadar. daha sonra da oyun çıktıktan sonra eklenecek çok sayıda araç olacaktır.BMW'siz hiç olmamış. Umarım zamanla eklerler
şubatta indirime girmeyebilir. microsoft flight sim hala indirime girmedi mesela. bu oyun da çıktıktan sonra uzunca süre (belki 1 yıl) indirime girmeyebilir.Şubatta kış indirimine doğru alabilirim sanırsam.
Alıcam ama yaz'a kadar %100 alıcam boşverdim minecraft'ı.
Beklerim.bu listenin tamamı değil. şu anda kesin olan kısmı. daha da illa ki eklenir kasıma kadar. daha sonra da oyun çıktıktan sonra eklenecek çok sayıda araç olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şubatta indirime girmeyebilir. microsoft flight sim hala indirime girmedi mesela. bu oyun da çıktıktan sonra uzunca süre (belki 1 yıl) indirime girmeyebilir.
neden göstermesin ki? iyi oyun çok satar. iyi olup da az satan bir oyun ben bilmiyorum. ya da mükemmel, puanları 90nın üzerinde olup da az satmış bir oyun da bilmiyorum.
immortal unchained sana güzel gelmiş olabilir ama oyun dünyasının beğenmediği bir oyundu. metacritic puanı 100 üzerinden 40larda ve kullanıcı puanı 10 üzerinden 6larda. ayrıca herkese hitap edecek bir oyun da değil. oyun dünyasında bir azınlığa hitap ediyormuş ve sen de o azınlığın içindeymişsin demek ki.Basbaya göstermez. Quality not quantity diye boşuna denmez. PUBG'de bol bol sattı ilk çıktıgında ama ÇÖP bir motoru vardı sonuna kadar. Kalitesi çöpten beterdi hatta.
Günümüz gibi pazarlamanın bu kadar bol oldugu, Twitch gibi kadınların mikrofonu yalayarak para kazandıgı platformun başlı başına meşhur ettigi oyunlar dolu. Popülerite yayıncılar arasında azalınca satılması bitmiş oyunlar. Hiç bir işe yaramayacak looter shooter'lar dolu.
İyi olup az satan oyunda var, Immortal: Unchained öyleydi. Son 5 sene içerisinde oynadıgım en iyi oyunlardan biri indie firma yaptıgından pazarlaması iyi olamadıgından bir yere kadar geldi ve firma direk Block n Load oyununa atladı.
bugatti falan yok AAAAListe uzun. Bu araçların çıkışında oyunda olacağı, daha sonra güncellemelerle artacağı yazılmış. Hepsini buraya yazmak yerine link bırakıyorum;
![]()
Forza.net: The official home of Forza
Official site for Forza Motorsport and Forza Horizon gamesforzamotorsport.net
immortal unchained sana güzel gelmiş olabilir ama oyun dünyasının beğenmediği bir oyundu. metacritic puanı 100 üzerinden 40larda ve kullanıcı puanı 10 üzerinden 6larda. ayrıca herkese hitap edecek bir oyun da değil. oyun dünyasında bir azınlığa hitap ediyormuş ve sen de o azınlığın içindeymişsin demek ki.
twitch bu güne kadar hiç izlemedim. bir twitch hesabım bile yok. başkalarının oynamasını izlemektense kendim oynamayı tercih ediyorum. aynı şey youtube için de geçerli. o yüzden o konu hakkında bilgim yok ama şunu söyleyebilirim ki PUBG ilk çıktığı zaman oyun dünyasındaki bir boşluğu doldurdu. daha sonra bütün oyunlar onun peşinden gitti. yarış oyununa bile battle royale modu geldi. diyeceğim o ki sadece senin ve benim sevmem değil, oyuncuların genelinin sevmesi bir oyunu güzel yapar.
oyuncuların genelinin sevdiğini de nasıl anlarız? satış rakamlarıyla. nfs oyunları da gamepasse dahil ama hiç biri forza horizon 4 kadar oynanmıyor.