Borsa Kaplanı_
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ortalama. 5 i yüksekte oynatıyoru 6 çıkınca orta düşük arası oynatırSen bilirsin. PC özellikleri iyi mi seninki?
Ortalama. 5 i yüksekte oynatıyoru 6 çıkınca orta düşük arası oynatırSen bilirsin. PC özellikleri iyi mi seninki?
4 varsa 4 oyna 5 boş oyun bence. Gamepass den ikisini de oynamıştım 5 çok baydı 4e geri dönmüştüm.Yeni oyun çıkcak satın almak mantıksız geliyor 4 ü aldım 5 çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forza serisi 2 yada 3 yılda bir yenisi çıkıyor bu yılın sonuna doğru gelir
5 güzel hocam niye öyle dedin ki4 varsa 4 oyna 5 boş oyun bence. Gamepass den ikisini de oynamıştım 5 çok baydı 4e geri dönmüştüm.
Grafikleri görevleri falan 4 den sonra kötü geldi bana. Sağlam bir sistemimi ilk topladığımda direkt 5 indirmiştim ama çok sıktı, 4 daha bir sarıyor valla niye bilmiyorum hala da GamePass aldıkça 4 oynuyorum. Ucuza verirlerse belki satın da alırım5 güzel hocam niye öyle dedin ki
4'de araba eksik geliyor bana. 5 daha güncel ve alıştığım için 5 oynuyorum.Grafikleri görevleri falan 4 den sonra kötü geldi bana. Sağlam bir sistemimi ilk topladığımda direkt 5 indirmiştim ama çok sıktı, 4 daha bir sarıyor valla niye bilmiyorum hala da GamePass aldıkça 4 oynuyorum. Ucuza verirlerse belki satın da alırım
Yo gerçek güncel oyunsa online oynanırOnlar yalan. Oyuna her ay güncelleme geliyor.
NFS diye bir gerçek var ayrıca crew de güzel şahsen ama nfs yani4'de araba eksik geliyor bana. 5 daha güncel ve alıştığım için 5 oynuyorum.
Forza Horizon 2'den beri oynuyorum Forza'yı. En iyi araba oyunu serisi olabilir.
2005ten sonra sarmadı beniNFS diye bir gerçek var ayrıca crew de güzel şahsen ama nfs yani
Nerden alabilirimcrack indirip risk alacağına 40 liraya 3 aylık xbox gamepass kodu al rahat rahat oyna
4 ün görevleri ve haritası bence de daha iyi ama grafik anlamında 5 çok çok daha iyi , gün batımı ve yağmurlu havalarda özellikle farkediliyorGrafikleri görevleri falan 4 den sonra kötü geldi bana. Sağlam bir sistemimi ilk topladığımda direkt 5 indirmiştim ama çok sıktı, 4 daha bir sarıyor valla niye bilmiyorum hala da GamePass aldıkça 4 oynuyorum. Ucuza verirlerse belki satın da alırım
fitgırlForza horizon 5'i zamundadanmı yoksa full program indir denmi indirmek daha iyi
ben siber pazar sitesinden aldım 2 aydır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım. Eğer site ismi yasak ise silinebilir yorum.Nerden alabilirim
Saolasin kardeşimben siber pazar sitesinden aldım 2 aydır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım. Eğer site ismi yasak ise silinebilir yorum.