Forza Horizon 5 crack nereden indirilmeli

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni oyun çıkcak satın almak mantıksız geliyor 4 ü aldım 5 çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forza serisi 2 yada 3 yılda bir yenisi çıkıyor bu yılın sonuna doğru gelir
4 varsa 4 oyna 5 boş oyun bence. Gamepass den ikisini de oynamıştım 5 çok baydı 4e geri dönmüştüm.

5 güzel hocam niye öyle dedin ki 😟
Grafikleri görevleri falan 4 den sonra kötü geldi bana. Sağlam bir sistemimi ilk topladığımda direkt 5 indirmiştim ama çok sıktı, 4 daha bir sarıyor valla niye bilmiyorum hala da GamePass aldıkça 4 oynuyorum. Ucuza verirlerse belki satın da alırım 😀

Grafikleri görevleri falan 4 den sonra kötü geldi bana. Sağlam bir sistemimi ilk topladığımda direkt 5 indirmiştim ama çok sıktı, 4 daha bir sarıyor valla niye bilmiyorum hala da GamePass aldıkça 4 oynuyorum. Ucuza verirlerse belki satın da alırım 😀
4'de araba eksik geliyor bana. 5 daha güncel ve alıştığım için 5 oynuyorum.

Forza Horizon 2'den beri oynuyorum Forza'yı. En iyi araba oyunu serisi olabilir.

4'de araba eksik geliyor bana. 5 daha güncel ve alıştığım için 5 oynuyorum.

Forza Horizon 2'den beri oynuyorum Forza'yı. En iyi araba oyunu serisi olabilir.
NFS diye bir gerçek var ayrıca crew de güzel şahsen ama nfs yani

4 ün görevleri ve haritası bence de daha iyi ama grafik anlamında 5 çok çok daha iyi , gün batımı ve yağmurlu havalarda özellikle farkediliyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,925
Üyeler
184,078
Son üye
looks
Geri