Neler Yeni

Yardım Forza Horizon 5 direksiyon seti saçmalıyor

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
Volkan
dostlar g920 ve vites aldım ets2 de beamng drive da sorunsuz olması gerektiği gibi kullanıyorum ama ağzına tükürdüğüm forzasında berbat ötesi nerdeyse direksiyondan midem bulandı aldığıma pişman olacak seviyeye geldim dün direksiyon yerinde duramıyor hızlanınca saçma sapan kayıyor sonra opyun direksiyyonu saçma sapan abarılı şekilde kendi kullanıyor arabayı kullanma şansın yok araba olduğu yerde dururken direksiyon üşümüş gibi titriyor force feed back ile olduğunu sanmıyorum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mesela direksiyon ile araba yanlamaya çıkmıyor klavye ile çok rahat atıyorum

traviss

80+
s.a kankam büyük ihtimal FH5 oynuyorsun ve hem FH4 hem FH5 oynamış biri olarak bence FH4 FH5'ten daha iyi.Sorunun FH4'e geçtiğinde düzelir mi bilmiyorum.Ben sadece klavye ile takılan birisiyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapabiliyorsan FH4'ü de dene bence

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
Volkan
s.a kankam büyük ihtimal FH5 oynuyorsun ve hem FH4 hem FH5 oynamış biri olarak bence FH4 FH5'ten daha iyi.Sorunun FH4'e geçtiğinde düzelir mi bilmiyorum.Ben sadece klavye ile takılan birisiyim.

Yapabiliyorsan FH4'ü de dene bence
klavye ile inana daha çok zevk aldım yanlarken direksiyon soğuttu 5 10 tane olmuştur yaptığım ayar

traviss

80+
klavye ile inana daha çok zevk aldım yanlarken direksiyon soğuttu 5 10 tane olmuştur yaptığım ayar
:D olur öyle..İlk ekran kartımı aldığımda onu oynayacağım direksiyon seti falan alacağım dedim baktım klavye ile sarıyor Assetto Corsa'da 10 saat FH4'te 80 saat yaptım.Hiç gerek duymadım bir daha sete.

erencavdarr

80+ Bronze
oyuna girerken direksiyon ayarlarını değiştiriyor musun? Mesela 900 dereceden düşürmeyi dene

:D olur öyle..İlk ekran kartımı aldığımda onu oynayacağım direksiyon seti falan alacağım dedim baktım klavye ile sarıyor Assetto Corsa'da 10 saat FH4'te 80 saat yaptım.Hiç gerek duymadım bir daha sete.
direksiyon seti zaten ets ile zevkli diğerleri için elzem değil. ama etsde de aşırı zevkli yani

traviss

80+
oyuna girerken direksiyon ayarlarını değiştiriyor musun? Mesela 900 dereceden düşürmeyi dene

direksiyon seti zaten ets ile zevkli diğerleri için elzem değil. ama etsde de aşırı zevkli yani
bir ara MervanT diye bir abi vardı.Ondan izleyip hep heves ederdim..

Meğersem öyle bir zevk yokmuş :D

erencavdarr

80+ Bronze
yabancı kanallar var böyle forza da yanlayan, realistik sürüş yapan illa ayarları da gösteren vardır youtubeda yabancı dilde aratarak ayarları öyle deneyin derim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
Volkan
yabancı kanallar var böyle forza da yanlayan, realistik sürüş yapan illa ayarları da gösteren vardır youtubeda yabancı dilde aratarak ayarları öyle deneyin derim
yok baktım hacı araba götü atmıyor kafadan kayıyor eşek gibi baktım 5 10 tane prof drift atanların ayarlarına hatta g920 kullanan adamın ayarlarına baktım yok araba kaymıyor klavye ile bile zor sanki tam gaz yemiyor gibi oluyıor klavyeden kökleyince tuşu daha çok gaz yiyor araba

Klavye ilede sarmıyor alsına bakarsan da buna göre iyi neyse satıp geçicem direksiyon setini boş işmiş bende bir halt sandım aldım meraktan bkum gibi hissi var arabayı ben sürmüyorum oyun kendi sürüyor hangi arabada böyle s… sonik şeyler yaşanıyorda gerçekçilik demişler

En garantisi satmak yoksa sinir olup yumruk atcam elimede sete de yazık olacak başarısız olunca dayanamıyorum

Son düzenleme:
Top Bottom