Hocam onu daha açıklarlar. Ben de olacağını tahmin ediyorum. İlk çıktığında mı olur sonra mı getirirler bilemem ama artık yeni oyunlarda çokça göreceğimiz bir teknoloji olacak.ray tracing olcak mıı
konsollardaki üretici amd konsola rtx çıkacaktır amdye kesinlikle verir hatta daha performanslı olabilirUmarım rx 6000 serisine de destek verir rt konusunda microsoft
Steam'de Forza Horizon 5'in mağaza sayfası açılmamış. Ya sonra getirecekler ya da kendi platformlarında satacaklar. Kendi platformlarında satarlarsa fiyatı kesin öyle olur.Standart sürüm 500 TL (!)
Daha 1 saat bile olmadı tanıtılalı, açarlar belki steam sayfasınıSteam'de Forza Horizon 5'in mağaza sayfası açılmamış. Ya sonra getirecekler ya da kendi platformlarında satacaklar. Kendi platformlarında satarlarsa fiyatı kesin öyle olur.
Genelde tanıtıldığı anda açılıyor ama. Umarım açılır. Açılmazsa o oyun rüya bize.Daha 1 saat bile olmadı tanıtılalı, açarlar belki steam sayfasını
Sunumu izledim Xbox Series de Ray Traycing ile desteklenecek dedilerHocam onu daha açıklarlar. Ben de olacağını tahmin ediyorum. İlk çıktığında mı olur sonra mı getirirler bilemem ama artık yeni oyunlarda çokça göreceğimiz bir teknoloji olacak.
Orayı atlamışım. Bilgilendirme için teşekkürler.Sunumu izledim Xbox Series de Ray Traycing ile desteklenecek dediler
Rica ederim. Şimdi Xbox sayfasına baktım oraya da yazmışlar ışın izleme diye emin oldumOrayı atlamışım. Bilgilendirme için teşekkürler.
Steam'e eklendi oyun bu arada.Genelde tanıtıldığı anda açılıyor ama. Umarım açılır. Açılmazsa o oyun rüya bize.