Forza Horizon 5 al. O parayı o oyun hak ederMerhaba ben Miraç bana Forza Horizon 5 mi yoksa Gta V mi almam lazım söylermisiniz ? (fiyat önemli değil)
Araba sürmek nereye kadar işin sonunda sıkılırsın.GTA 5 artık çok klişe değil mi ya? Koskoca Forza Horizon 5 varken GTA 5 indirmezdim.
Forza Horizon'u dümdüz araba sürmelik zannediyorsun herhalde. Oyunun hikayesi ve onlarca değişik etkinlik ve oyun modu var. Bir insan aylarca oynasa bile sıkılmayabilir.Araba sürmek nereye kadar işin sonunda sıkılırsın.
O paraya forza almak yerine rdr2 daha iyi olur forzayı game pass ile satın alıp denersin game passte yüzlerce oyun varMerhaba ben Miraç bana Forza Horizon 5 mi yoksa Gta V mi almam lazım söylermisiniz ? (fiyat önemli değil)
4 oynadım, 5 bilmiyorum ama ikisi de çok benzer zaten. Aylarca oynasan da illaki sıkılırsın. GTA'da yapabileceğin birçok aktivite var forzaya göre daha az sıkılırsın. Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz.Forza Horizon'u dümdüz araba sürmelik zannediyorsun herhalde. Oyunun hikayesi ve onlarca değişik etkinlik ve oyun modu var. Bir insan aylarca oynasa bile sıkılmayabilir.
Bir oyunu oynamadan çıkarım yapmak yanlış, 5'i oynarsan 4'ten çok daha iyi olduğunu görürsün. Tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz. Konu sahibi herhangi birini indirsin baktı olmadı ötekini indirir.4 oynadım, 5 bilmiyorum ama ikisi de çok benzer zaten.