Neler Yeni

Forza Horizon 5 mouse ile oynanır mı?

freust

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökmen Uygur
Merhaba, bu ay içerisinde inşallah 4070ti r5 7500f'li bir sistem almayı düşünüyorum. Direksiyon seti alacak kadar param yok o yüzden mousela oynayacağım. Forza 5 sizce mouse ile keyif verir mi? Almaya değer mi yani. Assetto Corsa var 12 liraya full dlc'li halini almıştım indirimliyken. O mouse ile oynanır ama forzayı bilemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Yazılım/Mühendislik
Merhaba, bu ay içerisinde inşallah 4070ti r5 7500f'li bir sistem almayı düşünüyorum. Direksiyon seti alacak kadar param yok o yüzden mousela oynayacağım. Forza 5 sizce mouse ile keyif verir mi? Almaya değer mi yani. Assetto Corsa var 12 liraya full dlc'li halini almıştım indirimliyken. O mouse ile oynanır ama forzayı bilemiyorum.
ben tuş ile oynuyorum yine zevkli ama bence 4 ü oyna 5 in sadece grafikleri iyi (bana göre)

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,673
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Oynarsın bi sorun olmaz zaten bir yerden sonra oyun tekrara başlayacak sıkılıcaksındır ets2 için falan anca direksiyon seti (en verimli şekillerde kullanmak için)

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
beeyler peki sony nin ps5 kolu var bende onla oynanır mı ea fc 24 oynuyorumda the crew 2 de almayı düşünüyorum onuda kolla oynarmıyız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,264
Üyeler
166,349
Son üye
Lroxq
Top Bottom