Neler Yeni

fotoğraftaki bilgisayarlardan hangisini kullanmalıyım

bixes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kinyas Kayra
20221224_143557.jpg
20221224_143559.jpg

arkadaşlar sizce hangisini almalıyım asustan yana gönlüm var ama yardımcı olur musunuz

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,322
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
2sini de almamalısın. Acer nitro 5 al. 3060a o para verilir mi!

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,735
İsim
Oozdmrsm

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Hocam ben bu ikisi arasında tercih yapacak olsam tabii ki ASUS'u tercih ederdim.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,460
İsim
Hamza Ziya Üstün
Hocam öneri istemişsiniz ama maalesef benim bunlardan birini önermeye vicdanım el vermez. Bütçe belirten bir laptop öneri konusu açın. Gerçekten çok pahalılar

bixes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kinyas Kayra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam öneri istemişsiniz ama maalesef benim bunlardan birini önermeye vicdanım el vermez. Bütçe belirten bir laptop öneri konusu açın. Gerçekten çok pahalılar
açtım başkanım 30k bütçem var dedim ama internette freedos oluyor bazı ürünler önerilenler o yönden oldu kargoyu bekleyemem mecbur mağazadan alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben bu ikisi arasında tercih yapacak olsam tabii ki ASUS'u tercih ederdim.
bunların ekran kartlarının max p veya max q olduğunu nasıl anlarım bilginiz var mı acaba

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,732
İsim
misfit
açtım başkanım 30k bütçem var dedim ama internette freedos oluyor bazı ürünler önerilenler o yönden oldu kargoyu bekleyemem mecbur mağazadan alacağım.
Hocam Freedos dediğiniz nedir ki? Bir Windows yüklemeniz zaten 5 dakikanızı ya alıyor ya almıyor.
Yapmayın, gidip şunlara bu kadar para vermeye değmez. Kargo düzgün bir firmaysa zaten 1-2 güne geliyor.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunların ekran kartlarının max p veya max q olduğunu nasıl anlarım bilginiz var mı acaba
Onu bilmiyorum hocam

Top Bottom