Enermax StarryFort SF21 600W Gaming Kasa
Günümüzde daha yüksek soğutma talebine uyum sağlamak için ağ tasarımlı panel ile optimize edilmiş hava akışı.
O kasayı önermiyorum siz neden kadar alacaksınız yardımcı olayımAlıntıyı görüntüleArkadaşlar bu kasanın uzunluğu ve genişliği ne kadardır tahminen? Kendi kasanızın boyutunuda söylerseniz harika olur.
![]()
Günümüzde daha yüksek soğutma talebine uyum sağlamak için ağ tasarımlı panel ile optimize edilmiş hava akışı.www.gaming.gen.tr
Hocam hazır sistemle beraber geliyor ve ayrıca şuan yolda.O kadayı önermiyorum
Hocam hazır sistemle beraber geliyor ve ayrıca şuan yolda.Bir yerlere sıkıştırmam lazım ama boyutu hakkında bir fikrim yok. O yüzden bu konuyu açtım
Sistemin leş olması dışında sorun yok https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-ti-oc-8g-a620m-e-500gb-ssd-16gb-ram.htmlHocam hazır sistemle beraber geliyor ve ayrıca şuan yolda.Bir yerlere sıkıştırmam lazım ama boyutu hakkında bir fikrim yok. O yüzden bu konuyu açtım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
SUNRISE-8400F / AMD Ryzen 5 8400F TRAY / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
SUNRISE-8400F Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
23.999 TL iken aldım.Sistemin leş olması dışında sorun yok https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-ti-oc-8g-a620m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html
O zaman güzel23.999 TL iken aldım.
450mm-210mm-413mm aldığınız ürünleri merak edip biraz araştırınAlıntıyı görüntüleArkadaşlar bu kasanın uzunluğu ve genişliği ne kadardır tahminen? Kendi kasanızın boyutunuda söylerseniz harika olur.
![]()
Günümüzde daha yüksek soğutma talebine uyum sağlamak için ağ tasarımlı panel ile optimize edilmiş hava akışı.www.gaming.gen.tr
Hocam iş aceleye geldi ve kasayı nereye koyacağım sorusu biraz sona kaldı. Ayrıca verdiğiniz ölçülerin nereden olduğunu hala çözemedim. Her neyse teşekkür ediyorum.450mm-210mm-413mm aldığınız ürünleri merak edip biraz araştırın
Standart ölçülere sahip herhangi bir sorun çıkarmaz.
Yılların tecrübesi diyelim bu ölçüleri göz önünde bulundurarak kasanıza yer açabilirsiniz hayırlı olsun.Hocam iş aceleye geldi ve kasayı nereye koyacağım sorusu biraz sona kaldı. Ayrıca verdiğiniz ölçülerin nereden olduğunu hala çözemedim. Her neyse teşekkür ediyorum.