Öneri Foxconn 2a8c

Melih356

80+
Reaksiyon skoru
36
Foxconn 2a8c anakartım var r7 240 ekran kartı uyumlumudur?
V2 kaç W güç istiyor r7 240
Yardımcı olursanız sevinirim

Uyumlu en fazla 30w tüketir

Foxconn 2a8c anakartım var r7 240 ekran kartı uyumlumudur?
V2 kaç W güç istiyor r7 240
Yardımcı olursanız sevinirim
uyumlu olur psu 500 altı kullanma gelecektede kullanırsın örnek ⤵

R7 240 Model Ekran Kartı Uyumlu TYabıkı Ve Aynı Zamanda Senın Bulunmus Oldugun Bu Anakarta Gtx 750 Ti Ye Kadar Takabilirsin Ama Yuksek Fps Alman gerekıyor Ise Sıstemını Uprade Etmenı Tavsıye Ederım Sana Cunku Anakartın 775 Lga Soket Bılgınız Olsun
R7 240 En Yüksek 30 Watt Tuketır Sıstemındekı Bılesenlere gore Degısıklık Gosterebılır Tuketım Hacmi Watt Degerleri İyİ Forumlar Hocam

R7 240 Model Ekran Kartı Uyumlu TYabıkı Ve Aynı Zamanda Senın Bulunmus Oldugun Bu Anakarta Gtx 750 Ti Ye Kadar Takabilirsin Ama Yuksek Fps Alman gerekıyor Ise Sıstemını Uprade Etmenı Tavsıye Ederım Sana Cunku Anakartın 775 Lga Soket Bılgınız Olsun
R7 240 En Yüksek 30 Watt Tuketır Sıstemındekı Bılesenlere gore Degısıklık Gosterebılır Tuketım Hacmi Watt Degerleri İyİ Forumlar Hocam
Bilgisayarım kaç watt kullanıyor nasıl öğrenirim tüm bileşenleri yazsam hedpalama şansınız varmı

Evet Size Gereken Bilgiyi Verebilirim Meslegim Geregi Size Bu Konuda Yardımcı Olabılırım

Power Kaç Watt İşlemci nedir

İşlemciniz 65 Watt Güç Tüketimi Yapıyor Pc De En fazla İşlemcini 62 Veya 61 Watt Enerji Tüketimi Yapar
Ekran Kartını Maksımum 30 Watt Tüketim Saglar Pc De Sizin Ekran Kartı R7 240 Oldugunu Soylemısdık Zaten
Bılgısayarınız Calısınca Maksımum 110 Watt İle 150 Watt Arasında Çalısma Saglar Maksimum Tüketecegi Enerji Budur

İşlemciniz 65 Watt Güç Tüketimi Yapıyor Pc De En fazla İşlemcini 62 Veya 61 Watt Enerji Tüketimi Yapar
Ekran Kartını Maksımum 30 Watt Tüketim Saglar Pc De Sizin Ekran Kartı R7 240 Oldugunu Soylemısdık Zaten
Bılgısayarınız Calısınca Maksımum 110 Watt İle 150 Watt Arasında Çalısma Saglar Maksimum Tüketecegi Enerji Budur
Ram usbler vs onlarıda hesapladınızmı?

Anakartınla uyumlu ancak daha önemlisi işlemcin besleyebilecek mi ? Eğer işlemcin düşük kalırsa darboğaz yaşarsın.
E5500 yetersiz bir işlemci.
Ekran kartının 30W TDP değeri var, neredeyse her güç kaynağında çalışır.

Geri