Öneri FP Kalemli Android Tablet Önerisi

Valla s9fe alacağım zaman çok araştırmıştım direkt rakibiydi. Milletin google yapmak için yaptıklarını gördüm vazgeçtim. Samsung note'a da daha iyi diyorlar zaten.
Sen bilirsin ben olsam Huawei alırdım kullanan kullanıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Valla s9fe alacağım zaman çok araştırmıştım direkt rakibiydi. Milletin google yapmak için yaptıklarını gördüm vazgeçtim. Samsung note'a da daha iyi diyorlar zaten.
Zamanında S9 FE ile yaklaşık aynı fiyattı şuan satmak için fiyatını 6500TL ye kadar indirmişler. Bu fiyatlara net şekilde alınır ama Google sorunu öyle herkesin dediği kadar basit bir şey değil işte 😀

• Beğen
iPad 11, kalemiyle beraber öğrenci indirimi ile 20k civarına geliyor. Kalemli birçok tablet kullandım eğer öncelik not alma ise kalem hissiyatı not alma uygulamalarında iPad ile yarışan yok bence. Kendim iki senedir kullanıyorum kardeşime yeni aldırdım. 60hz ekranı ama ben bir kaybını görmedim

iPad 11, kalemiyle beraber öğrenci indirimi ile 20k civarına geliyor. Kalemli birçok tablet kullandım eğer öncelik not alma ise kalem hissiyatı not alma uygulamalarında iPad ile yarışan yok bence. Kendim iki senedir kullanıyorum kardeşime yeni aldırdım. 60hz ekranı ama ben bir kaybını görmedim
22.5k*
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler amacı ders ve bir şeyler izlemek olan biri için bence büyük ekran işlemciden daha önemli.

22.5k*
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler amacı ders ve bir şeyler izlemek olan biri için bence büyük ekran işlemciden daha önemli
Pozitif teknolojide 21k ya geliyor öğrenci indirimi ile.
bir şey izlemek kısmını dışarı atıyorum. Ders çalışırken büyük olması dezavantaj yaratıyor. Küçük olup herşeyi aynı anda görebiliyorsun. Ve fiziksel bir materyal ile çalışınca kitap vb olabildiğince az yer kaplamısini istiyorsun. Ben 10.9 inch kullanıyorum acaba iPad mini mi alsaydım dedim ki taşımayla ilgili hiçbir problemim yok tamamen kullanışlılık.

Bütçem belli değil ama 20k falan olacaksa 6 ay taksit ŞART ama 20k üstünü istemiyorum öğrenciyim . Geçen sene bu zamanlar S9 FE almıştım YKS için aşırı memnundum ders çalışmıyorken de dizi izlerdim. Kalemi çok iyi,şarj süresi de iyiydi. Tek eksisi uzun sürede şarj oluyordu. Birkaç aydır dizi dışında pek kullanmadığımdan kardeşime verdim ders çalışıyor. Ben de tekrar ihtiyaç duydum.
Android ZORUNLU ipad istemiyorum
2. el KESİNLİKLE olmayacak
Kalem olması ZORUNLU
Huawei istemiyorum S9 FE alırken de vazgeçmiştim saçma microg gibi işlerle uğraşmak istemiyorum.
Klavye gereksiz.
Kesinlikle 60hz ekran istemiyorum min 90hz

S9 FE'den düşük özelliklere sahip istemiyorum
Aklımda s10fe plus var.

• İnanılmaz
hocam sen fazla zekisin yaw
1762070639945.webp

S9 al 20k bütçede muadili yok. 2 veya 3 yıl daha güncelleme desteği alacak. Sd 8 gen 2 var, ekranı desen bütçede daha iyisini bulamazsın. Ben bu senenin başında ikinci el az jelatinli üstünde 13500 gibi komik bi fiyata almıştım. Bu arada kalemi s9 fe'den farklı, uzaktan kontrol gibi özellikler mevcut.

• Beğen
Bende Tabs10fe düşünüyordum ekrandan dolayı vazgeçtim. Honor pad v9 bakıyorum

• Beğen
Geri