FPS DROP

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar iyi günler. Bilgisayarımın markası asus fx504 gd i58300h olan modeli.8gb ram gtx 1050 ekran kartı bulunuyor. Ekranda tepki olmamasından dolayı bilgisayarı servise gönderdim ve anakartla hdd degistirelek bana teslim edildi. Cod warzoneyi indirdim nvdia geforce experience de gösterilen optimum ayarlardan daha düşük seviye grafik ayarlarinda oynuyorum ama fps dropları cildirtacak şekilde fazla oluyor tahammülüm kalmadı. Bu oyun çok ağır olduğundanmı böyle yapıyor? R6S yi ultrada 100 200 fps arasi oynuyordum şuan kacta oynatir bilmiyorum çünkü indirmedim. Csho dada takılmalar olduğunu farkettim. Sebebi nedir acaba yardımcı olabilecek kimse var mı

Arkadaşlar iyi günler. Bilgisayarımın markası Asus fx504 gd i58300h olan modeli.8gb RAM gtx 1050 ekran kartı bulunuyor. Ekranda tepki olmamasından dolayı bilgisayarı servise gönderdim ve anakartla hdd degistirelek bana teslim edildi. Cod warzoneyi indirdim nvdia geforce experience de gösterilen optimum ayarlardan daha düşük seviye grafik ayarlarinda oynuyorum ama fps dropları cildirtacak şekilde fazla oluyor tahammülüm kalmadı. Bu oyun çok ağır olduğundanmı böyle yapıyor? R6S yi ultrada 100 200 fps arasi oynuyordum şuan kacta oynatir bilmiyorum çünkü indirmedim. Csho dada takılmalar olduğunu farkettim. Sebebi nedir acaba yardımcı olabilecek kimse var mı
o oyun 12 gb ram istiyo kardeşim 8 ram az kalmış sistemine +8 gblik bi ram takviyesi yapman kurtarır seni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,768
Üyeler
190,098
Son üye
Doğu Bey
Geri