Neler Yeni

Çözüldü✓ FPS düşmesi ve monitör hz 64 ile sınırlanması

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Bünyamin Dalar
Yaklaşık 1 saat önce PC açtım Lol girdim Lolden yüksek ayarlarda bile 240 fps alırken fps 10 20 civarlarında geziniyordu çok kasıyor
Film izlerken monitörde bulanık kısımlar görmeye başladım Ekran hz baktım 244hz den 64 sabit kalmış ve bu oranı yükseltemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de şunu fark ettim

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    60 KB · Hit: 25
  • ss.png
    ss.png
    61.1 KB · Hit: 27

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kardeşim lütfen Laptopsa marka modelini masaüstüyse Ekran kartı ve monitör modelini belirt.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Bünyamin Dalar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim lütfen Laptopsa marka modelini masaüstüyse Ekran kartı ve monitör modelini belirt.
montser aryond a27
masaüstü pc fişi çıkardım taktım hdm 2.0 da kullanıyordum çıkardım taktım sonuç yine aynı

ByKayseriLi

80+ Bronze
Yaklaşık 1 saat önce PC açtım Lol girdim Lolden yüksek ayarlarda bile 240 fps alırken fps 10 20 civarlarında geziniyordu çok kasıyor
Film izlerken monitörde bulanık kısımlar görmeye başladım Ekran hz baktım 244hz den 64 sabit kalmış ve bu oranı yükseltemiyorum

Bir de şunu fark ettim

Ekran kartı sürücüsü kurulu değil mi? Kartta sorun var sanırım? Genelde 64Hz sorununu kartta sorun olunca yada sürücü kurulu olmadığı zaman yapar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Bünyamin Dalar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı sürücüsü kurulu değil mi? Kartta sorun var sanırım? Genelde 64Hz sorununu kartta sorun olunca yada sürücü kurulu olmadığı zaman yaparbenımaa

Reis APU sistem kullanıyorum sanırım sorun anakartta

ByKayseriLi

80+ Bronze

Reis APU sistem kullanıyorum sanırım sorun anakartta

Harici kart yok ise anakart sorunu o halde. Çünkü bu sorunu dediğim sıkıntılar olunca yapıyor. Bende yaşadım çünkü. Bir de sizin kart markası modeli de gözükmüyor. GPU-Z kurup SS atar mısınız?

Top Bottom