Normal değil gerçekten götürmediysen bide şeye bak nvıdia ayarlarındana fps sınırına bakDüşük ayarlara alıyorum aynı en yüksek ayarlara alıyorum aynı fps şaka gibi götüreceğim baksınlar
niye fps yazdın efpiyes yazsaydınNe gibi oyunlarda kaç fps alıyorsun örneğin düşük ayarlarda 500 alman lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Volarant
https://www.google.com/search?q=RTX+EKRAN+KARTLARINDA+DÜŞÜK+FPS+ÇÖZÜMÜ+(+Ray+Tracing+ve+DSR+...+YouTube+·+Oyuncu+Karargahı+14+Tem+2020&oq=RTX+EKRAN+KARTLARINDA+DÜŞÜK+FPS+ÇÖZÜMÜ+(+Ray+Tracing+ve+DSR+...+YouTube+·+Oyuncu+Karargahı+14+Tem+2020&aqs=chrome..69i57.254j0j9&client=ms-android-xiaomi-trev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:a83da329,vid:qJvfF9IeATU,st:0
Bu vidyoyu izle
Ryzen 5 3600 le valorant da nerde 500 fps alıyor yanlış bilgi vermeyinNe gibi oyunlarda kaç fps alıyorsun örneğin düşük ayarlarda 500 alman lazım
Volarant
https://www.google.com/search?q=RTX+EKRAN+KARTLARINDA+DÜŞÜK+FPS+ÇÖZÜMÜ+(+Ray+Tracing+ve+DSR+...+YouTube+·+Oyuncu+Karargahı+14+Tem+2020&oq=RTX+EKRAN+KARTLARINDA+DÜŞÜK+FPS+ÇÖZÜMÜ+(+Ray+Tracing+ve+DSR+...+YouTube+·+Oyuncu+Karargahı+14+Tem+2020&aqs=chrome..69i57.254j0j9&client=ms-android-xiaomi-trev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:a83da329,vid:qJvfF9IeATU,st:0
Bu vidyoyu izle
Bro 170-280 fps arası normal işlemcinin valoranttaki performansı böyle 500 falan almıyorsun arkadaş yanlış bilgi veriyorVolarantta 1050 ti ile 200 FPS alıyorum krtta bir sıkıntı var
170-210 arası değişiyor ve bu ay bitince 1 sene olacak yeni aldım daha
Daha önce 300-370 arası alıyordum düştü birden birde anlık düşüş oluyor her oyun başlangıcında ve tab’a basıncaRyzen 5 3600 le valorant da nerde 500 fps alıyor yanlış bilgi vermeyin
Bro 170-280 fps arası normal işlemcinin valoranttaki performansı böyle 500 falan almıyorsun arkadaş yanlış bilgi veriyor
Tab a basınca düşmesi normal.Daha önce 300-370 arası alıyordum düştü birden birde anlık düşüş oluyor her oyun başlangıcında ve tab’a basınca
diğer sistem özellikleri nedir? (merakdan soruyorum)Evet düşük fps alıyorsunuz benim ekran kartım 920mx ama sana yaklaşabiliyorum anormal
Normal gözüküyor gibi aslında. Fakat yine de arkadaki kullanım değerlerini MSI Afterburner aracılığı ile paylaşmanız mümkün mü?170-210 arası değişiyor ve bu ay bitince 1 sene olacak yeni aldım daha
PC İlk aldığım 3-4 ay 300-370 arasındaydı sonradan iyice düştü ve anlık düşme oluyor kaç haftadır sorunu anlamaya çalışıyorum bulamadımTab a basınca düşmesi normal.
Oyun içinde iken kullanımlara ve sıcaklıklara bakarmisin.
Bir de boş ta pc yi kullanan arka plan da çalışan gereksiz uygulama var mı?
Bir de o işlemci valorantda 300-370 arası alacak bir işlemci değil.
Yayıncı arkadaşlarımda da var yayın açık iken 140 a kadar düştüğü oluyor yayın kapalı iken de 160 a kadar düştüğünü söylüyor.
Kendim de 3600 lu bir sistemde oynadım değerler dediğim gibiydi yayın dışı 160-280/300 arası değişiyordu.
Yayında 130 a kadar düşmüştüm Ranked da fight ta ilken.
Arkadaşında da mı Ryzen 5 3600 var? Valorant daha çok işlemciye yüklenen bir oyun olduğu için ekran kartının Valorant'da fpsye o kadar büyük etkisi olmuyor. Maç içerisindeyken MSI Afterburner'den işlemci kullanımını ve FPS değerlerini atman daha iyi olur.PC İlk aldığım 3-4 ay 300-370 arasındaydı sonradan iyice düştü ve anlık düşme oluyor kaç haftadır sorunu anlamaya çalışıyorum bulamadım
Arkadaşım 1050 ile benle aynı fps alıyor
Bro ekran kartının bir önemi yok denecek kadar az valorant da.PC İlk aldığım 3-4 ay 300-370 arasındaydı sonradan iyice düştü ve anlık düşme oluyor kaç haftadır sorunu anlamaya çalışıyorum bulamadım
Arkadaşım 1050 ile benle aynı fps alıyor
Eski fps i zaten kimse alamıyor oyunun optimizasyonu bozuldu fps de bir düşme var.Normal gözüküyor gibi aslında. Fakat yine de arkadaki kullanım değerlerini MSI Afterburner aracılığı ile paylaşmanız mümkün mü?
Ben bir kontrol ettireyim yine’de olmadıBro ekran kartının bir önemi yok denecek kadar az valorant da.
Benim bi abim 1050 ve ryzen 5. Nesil ile 300-600 arası alıyor mesela.
2070 in var diye yüksek alman gerekmiyor senin , valorant işlemci oyunu senin işlemcinin performansı da 160-300 fps arası
Eski fps i zaten kimse alamıyor oyunun optimizasyonu bozuldu fps de bir düşme var.
Ama şöyle anlatayım şuanda senin alman gereken fps 160-270/300 arasi. Ve ekran kartı pek de önemli değil bu oyunda.
Rx 580 de taksan aynı fps leri alırsın diye düşünüyorum